Рецепт Запікання свинячий рульки в духовці фото

Запікання свинячий рульки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві, Страви цілком

Ви коли-небудь запікали свинячу рульку в духовці? Часу на підготовку витратите багато, але в підсумку отримаєте дивовижне ароматне блюдо з золотистою і рум'яною скоринкою, ніжне і соковите м'ясо.

З свинячий рульки ми найчастіше готуємо холодець або ж наваристий бульйон. Але з неї можна приготувати чудовий м'ясний делікатес. Дивіться, як зробити запікання свинячий рульки в духовці за всіма правилами. Процес приготування довгий, але, якщо ми хочемо отримати смачне і дуже соковите м'ясо, то варто трохи потерпіти. Таку рульку можна і на святковий стіл поставити.

  • Свиняча рулька - 1 штука (близько 1, 5 кг)
  • Часник - 7-8 зубчиків
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Суміш перців - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Мускатний горіх - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Кмин - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Майоран сушений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Гірчиця в зернах - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Сушена петрушка - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок (за смаком)
  • Паприка - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
запікання свинячий рульки в духовці - фото крок 1
Свинячу рульку потрібно ретельно отскоблить ножем, помити, а потім залити холодною водою і залишити на добу.
запікання свинячий рульки в духовці - фото крок 2
Потім ножем робимо в рулька невеликі проколи і вставляємо в них часточки очищеного часнику. У мисці змішуємо всі сухі спеції, сіль і соєвий соус, намазуємо рульку з усіх боків цим маринадом. Ми залишаємо маринуватися м'ясо на ніч в холодильнику.
запікання свинячий рульки в духовці - фото крок 3
Рукав для запікання всередині змащуємо рослинним маслом. Викладаємо рульку, зав'язуємо рукав і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 2 годину.
запікання свинячий рульки в духовці - фото крок 4
Періодично можна струшувати рукав, щоб соки краще просочували рульку. Для 20 хвилин до закінчення готування розкрийте рукав, щоб рулька вийшла з рум'яною скоринкою.

Схожі рецепти