Рецепт Маринад для яловичини в духовці фото

Маринад для яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси, Маринади

Щоб яловичина в духовці не отримують жорсткої, досить приготувати для неї правильний маринад. Хочу поділитися секретом приготування маринаду, з яким у мене м'ясо завжди виходить супер!

Для маринаду ми будемо використовувати лук, морква, петрушку, лавровий лист, розмарин, гвоздику, вино. Маринадом для яловичини, запеченої в духовці, слід подбати напередодні - приготувати його і замаринувати м'ясо. Яловичину в маринаді я зазвичай залишаю на ніч в щільно закривається посуді. До речі, пластмасовий посуд краще не використовувати.

Отже, як приготувати маринад для яловичини в духовці?

Приготування дуже просте і займе буквально кілька хвилин.

1. Цибулю і моркву почистіть і крупно поріжте.

2. Петрушку помийте проточною водою і дрібно пошинкуйте.

3. Лаврове листя поламайте руками на шматки.

4. М'ясо складіть в каструлю, додайте до нього цибулю, морква, петрушку і лавровий лист. Також покладіть бутони гвоздики і розмарин. Залийте вином.

5. Надішліть м'ясо в такому маринаді в холодильник під закритою кришкою на 12-15 годин. В ідеалі маринувати з вечора, щоб м'ясо стояло всю ніч.

У такому маринаді яловичина виходить в духовці дуже ніжною і соковитою. Смачного!

  • Червоне сухе вино - 1, 5 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Кнопка Gvozdik - 4 штуки
  • Розмарин - За смаком
Для маринаду ми будемо використовувати лук, морква, петрушку, лавровий лист, розмарин, гвоздику, вино. Маринадом для яловичини, запеченої в духовці, слід подбати напередодні - приготувати його і замаринувати м'ясо. Яловичину в маринаді я зазвичай залишаю на ніч в щільно закривається посуді. До речі, пластмасовий посуд краще не використовувати.

Отже, як приготувати маринад для яловичини в духовці?

Приготування дуже просте і займе буквально кілька хвилин.

1. Цибулю і моркву почистіть і крупно поріжте.

2. Петрушку помийте проточною водою і дрібно пошинкуйте.

3. Лаврове листя поламайте руками на шматки.

4. М'ясо складіть в каструлю, додайте до нього цибулю, морква, петрушку і лавровий лист. Також покладіть бутони гвоздики і розмарин. Залийте вином.

5. Надішліть м'ясо в такому маринаді в холодильник під закритою кришкою на 12-15 годин. В ідеалі маринувати з вечора, щоб м'ясо стояло всю ніч.

У такому маринаді яловичина виходить в духовці дуже ніжною і соковитою. Смачного!

Схожі рецепти