Маринад для яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб яловичина в духовці не отримують жорсткої, досить приготувати для неї правильний маринад. Хочу поділитися секретом приготування маринаду, з яким у мене м'ясо завжди виходить супер!
Для маринаду ми будемо використовувати лук, морква, петрушку, лавровий лист, розмарин, гвоздику, вино. Маринадом для яловичини, запеченої в духовці, слід подбати напередодні - приготувати його і замаринувати м'ясо. Яловичину в маринаді я зазвичай залишаю на ніч в щільно закривається посуді. До речі, пластмасовий посуд краще не використовувати.
Отже, як приготувати маринад для яловичини в духовці?
Приготування дуже просте і займе буквально кілька хвилин.
1. Цибулю і моркву почистіть і крупно поріжте.
2. Петрушку помийте проточною водою і дрібно пошинкуйте.
3. Лаврове листя поламайте руками на шматки.
4. М'ясо складіть в каструлю, додайте до нього цибулю, морква, петрушку і лавровий лист. Також покладіть бутони гвоздики і розмарин. Залийте вином.
5. Надішліть м'ясо в такому маринаді в холодильник під закритою кришкою на 12-15 годин. В ідеалі маринувати з вечора, щоб м'ясо стояло всю ніч.
У такому маринаді яловичина виходить в духовці дуже ніжною і соковитою. Смачного!
- Червоне сухе вино - 1, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 5 штук
- Пучок петрушки - 1 штука
- Кнопка Gvozdik - 4 штуки
- Розмарин - За смаком
Отже, як приготувати маринад для яловичини в духовці?
Приготування дуже просте і займе буквально кілька хвилин.
1. Цибулю і моркву почистіть і крупно поріжте.
2. Петрушку помийте проточною водою і дрібно пошинкуйте.
3. Лаврове листя поламайте руками на шматки.
4. М'ясо складіть в каструлю, додайте до нього цибулю, морква, петрушку і лавровий лист. Також покладіть бутони гвоздики і розмарин. Залийте вином.
5. Надішліть м'ясо в такому маринаді в холодильник під закритою кришкою на 12-15 годин. В ідеалі маринувати з вечора, щоб м'ясо стояло всю ніч.
У такому маринаді яловичина виходить в духовці дуже ніжною і соковитою. Смачного!