Маринад для яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити маринад для яловичини з легкими східними нотками. Виходить дуже соковите і смачне м'ясо в підсумку, так що настійно вам рекомендую саме цей маринад!
Як вид, сам по собі рецепт приготування маринаду для яловичини досить простий, і в основному всі інгредієнти є на кухні практично у кожної сучасної господині. Так що не бачу причин, чому б вам не спробувати цей простий рецепт маринаду для яловичини? соус, до речі, спробуйте, - можливо вам захочеться додати йому ще більше солоного або гострого смаку, тоді вже додавайте перець і сіль "понаднормово" на свій смак. Бажаю удачі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки (можна замінити медом)
- Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки (можна яблучний)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Перець гострий - 0.5 Ст. Ложки
1. Зробимо маринад. Часник пропускаємо через прес, мед розплаву (якщо не рідкий), і змішаємо в мисці всі інгредієнти. Маринуємо м'ясо в даному соусі цілим шматком якомога довше.
2. Тепер м'ясо поміщаємо в пакет для запікання, поливаємо зверху залишками маринаду, краю пакета скріплюємо, і робимо кілька отворів зверху.
3. Такий пакет поміщаємо на деко і запікаємо м'ясо годину в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
4. Ось така смачна закуска на святковий стіл! Можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді. Хай щастить!