Рецепт Маринад для яловичини фото

Маринад для яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Соуси, До м'яса, Маринади

Хочу вам розповісти, як зробити маринад для яловичини з легкими східними нотками. Виходить дуже соковите і смачне м'ясо в підсумку, так що настійно вам рекомендую саме цей маринад!

Як вид, сам по собі рецепт приготування маринаду для яловичини досить простий, і в основному всі інгредієнти є на кухні практично у кожної сучасної господині. Так що не бачу причин, чому б вам не спробувати цей простий рецепт маринаду для яловичини? соус, до речі, спробуйте, - можливо вам захочеться додати йому ще більше солоного або гострого смаку, тоді вже додавайте перець і сіль "понаднормово" на свій смак. Бажаю удачі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Часник - 6 зубчиків
  • Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки (можна замінити медом)
  • Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки (можна яблучний)
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Перець гострий - 0.5 Ст. Ложки
маринад для яловичини - фото крок 1
1. Зробимо маринад. Часник пропускаємо через прес, мед розплаву (якщо не рідкий), і змішаємо в мисці всі інгредієнти. Маринуємо м'ясо в даному соусі цілим шматком якомога довше.
маринад для яловичини - фото крок 2
2. Тепер м'ясо поміщаємо в пакет для запікання, поливаємо зверху залишками маринаду, краю пакета скріплюємо, і робимо кілька отворів зверху.
маринад для яловичини - фото крок 3
3. Такий пакет поміщаємо на деко і запікаємо м'ясо годину в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці.
маринад для яловичини - фото крок 4
4. Ось така смачна закуска на святковий стіл! Можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді. Хай щастить!

Схожі рецепти