Рецепт Маринад для яловичини на ніч фото

Маринад для яловичини на ніч
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Фрукти, Яловичина, Ківі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Заготовки, Стейк, Соуси

Перед тим як запекти м'ясо в духовці, його потрібно як слід замаринувати. Маринад дуже хороший, хоча б тому, що яловичина виходить дуже м'якою і ніжною, добре ріжеться і не пересушена. Пробуємо!

Приготуємо маринад для яловичини на ніч в домашніх умовах. Якщо хтось не любить ківі - можна обійтися і без нього, але мені до душі маринувати м'ясо саме з ківі, адже цей фрукт надає особливу пікантність. На рахунок спецій - також все індивідуально, можна додати ще щось до смаку. Хай щастить!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перець - За смаком (суміш перців: чорний, білий, чилі)
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Соус ткемалевий - 2 Ст. Ложки
  • Ківі - 1 штука
  • Паприка - За смаком
маринад для яловичини на ніч - фото крок 1
Робимо на яловичині глибокі надрізи, солимо і перчимо. Нашпиговують її часником.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 2
Готуємо маринад. У глибокий посуд кладемо майонез.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 3
Додаємо гірчицю.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 4
Кладемо 2 ст.Л. Ткемалі.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 5
Додаємо перетерту м'якоть ківі.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 6
Також видавлюємо залишки часнику.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 7
Наостанок кладемо спеції і ретельно все перемішуємо.
маринад для яловичини на ніч - фото крок 8
Отриманим маринадом натираємо м'ясо (щоб потрапило і в надрізи). Викладаємо яловичину в ємність для маринування і відправляємо в холодильник на всю ніч. Вранці можна запікати!

Схожі рецепти