Запашний маринад для яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Цей маринад не тільки робить м'ясо дуже смачним, соковитим і ароматним! яловичина, замаринована за цим рецептом, виходить при приготуванні дуже-дуже м'якою. Просто пальчики оближеш!
В цьому маринаді поєднання всіх спецій та інших інгредієнтів настільки збалансовано, що раджу нічого не міняти і не доповнювати. Приготуйте блюдо за оригінальним рецептом! М'ясо виходить і правда м'яким, соковитим, ароматним.
- Яловичина - 1 кілограм
- Оцет бальзамічний - 100 мілілітрів (розвести водою 1:1)
- Гвоздика бутон - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Базилік - За смаком
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Імбир, розмарин, мускатний горіх, мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки (кожного по 0, 5 немає. Л.)
- Перець кайенский - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. М'ясо помийте і наріжте.
2. Лук наріжте великими пір'ям, часник подрібніть.
3. Додайте до м'яса цибулю, часник, всі спеції і приправи, приправити сіллю.
4. Додайте соєвий соус, бальзамічний оцет і масло. Все перемішайте і дайте настоятися не менше 2 годин.
5. М'ясо можна приготувати на мангалі, запекти або посмажити на сковороді. Я смажила на сковорідці. Смачного!