Рецепт Запашний маринад для яловичини фото

Запашний маринад для яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси, Маринади

Цей маринад не тільки робить м'ясо дуже смачним, соковитим і ароматним! яловичина, замаринована за цим рецептом, виходить при приготуванні дуже-дуже м'якою. Просто пальчики оближеш!

В цьому маринаді поєднання всіх спецій та інших інгредієнтів настільки збалансовано, що раджу нічого не міняти і не доповнювати. Приготуйте блюдо за оригінальним рецептом! М'ясо виходить і правда м'яким, соковитим, ароматним.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Оцет бальзамічний - 100 мілілітрів (розвести водою 1:1)
  • Гвоздика бутон - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Імбир, розмарин, мускатний горіх, мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки (кожного по 0, 5 немає. Л.)
  • Перець кайенский - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
запашний маринад для яловичини - фото крок 1
1. М'ясо помийте і наріжте.
запашний маринад для яловичини - фото крок 2
2. Лук наріжте великими пір'ям, часник подрібніть.
запашний маринад для яловичини - фото крок 3
3. Додайте до м'яса цибулю, часник, всі спеції і приправи, приправити сіллю.
запашний маринад для яловичини - фото крок 4
4. Додайте соєвий соус, бальзамічний оцет і масло. Все перемішайте і дайте настоятися не менше 2 годин.
запашний маринад для яловичини - фото крок 5
5. М'ясо можна приготувати на мангалі, запекти або посмажити на сковороді. Я смажила на сковорідці. Смачного!

Схожі рецепти