Маринад для відбивних з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Для смачного і ароматного м'ясного блюда пропоную рецепт приготування маринаду для відбивних з яловичини. З ним м'ясо виходить дуже ніжне, соковите і неймовірно апетитне.
М'ясо саме по собі має виразне смаком, однак щоб зробити його ще смачніше, пропоную рецепт приготування маринаду для відбивних з яловичини.
1. Для початку необхідно підготувати саме м'ясо. Яловичину вимити, обсушити паперовою серветкою і нарізати порційними шматочками. Кухонним молоточком злегка відбити, намагаючись не пошкодити структуру м'яса.
2. У глибокій мисці з'єднати червоне вино і оливкову олію. Добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати трохи гострого перцю чилі.
3. Очистити часник і нарізати дрібними кубиками або пропустити через прес.
4. Надіслати в маринад часник і розмарин. При бажанні маринад для відбивних з яловичини в домашніх умовах можна доповнити також і іншими травами, які є під рукою. Використовувати різні спеції для м'яса не варто, щоб не перебити смак самих відбивних.
5. М'ясо викласти в мисочку або в пакет для маринування. Залити маринадом і відправити в холодильник мінімум на 1 час. Чим довше простоїть м'ясо, тим духмяний і м'якше воно буде.
6. Відбивні потім можна запікати в духовці або обсмажити на сковороді.
- Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
- Свіжий або сушений розмарин - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно підготувати саме м'ясо. Яловичину вимити, обсушити паперовою серветкою і нарізати порційними шматочками. Кухонним молоточком злегка відбити, намагаючись не пошкодити структуру м'яса.
2. У глибокій мисці з'єднати червоне вино і оливкову олію. Добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати трохи гострого перцю чилі.
3. Очистити часник і нарізати дрібними кубиками або пропустити через прес.
4. Надіслати в маринад часник і розмарин. При бажанні маринад для відбивних з яловичини в домашніх умовах можна доповнити також і іншими травами, які є під рукою. Використовувати різні спеції для м'яса не варто, щоб не перебити смак самих відбивних.
5. М'ясо викласти в мисочку або в пакет для маринування. Залити маринадом і відправити в холодильник мінімум на 1 час. Чим довше простоїть м'ясо, тим духмяний і м'якше воно буде.
6. Відбивні потім можна запікати в духовці або обсмажити на сковороді.