Кляр для відбивних з курки
(покроковий рецепт з фото)
Курячі відбивні найчастіше роблять з грудки, а щоб м'ясо залишалося соковитим і ніжним, приготуємо відбивні в клярі-оболонці з рідкого тесту. За допомогою цього нескладного рецепта все вийде смачно!
Курячі відбивні готуються дуже швидко, м'ясо можна посолити-поперчити і відразу ж обсмажувати. Але якщо приготувати курячі відбивні в клярі, вони стануть смачніше і соковитіше. За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати кляр для відбивних з курки. Він виходить ароматним і смачним. Густоту клярі регулюйте самі, додаючи борошно, адже він не повинен бути рідким і стікати з відбивних. Даної кількості клярі досить для двох курячих грудок. Готуємо!
- Яйця - 1-2 штук(1 велике або 2 маленьких)
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Прованські трави - 2 щіпки
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
Збиваємо яйце зі спеціями і сіллю.
Додамо до збитого яйцю молоко і добре збити, потім додати борошно.
Ретельно перемішати кляр, щоб не залишилося грудочок. І викладемо в кляр відбиті шматочки курячого м'яса. Залишаючи годин 1.5-2 в холодильнику. За цей час м'ясо просочиться смаками і ароматами спецій.
Ну і потім обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковороді.