Рецепт Кляр для відбивних з курки фото

Кляр для відбивних з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
На швидку руку
Страви в клярі

Курячі відбивні найчастіше роблять з грудки, а щоб м'ясо залишалося соковитим і ніжним, приготуємо відбивні в клярі-оболонці з рідкого тесту. За допомогою цього нескладного рецепта все вийде смачно!

Курячі відбивні готуються дуже швидко, м'ясо можна посолити-поперчити і відразу ж обсмажувати. Але якщо приготувати курячі відбивні в клярі, вони стануть смачніше і соковитіше. За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати кляр для відбивних з курки. Він виходить ароматним і смачним. Густоту клярі регулюйте самі, додаючи борошно, адже він не повинен бути рідким і стікати з відбивних. Даної кількості клярі досить для двох курячих грудок. Готуємо!

  • Яйця - 1-2 штук(1 велике або 2 маленьких)
  • Молоко - 5 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Прованські трави - 2 щіпки
  • Базилік сушений - 1 щіпка
  • Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
кляр для відбивних з курки - фото крок 1
Збиваємо яйце зі спеціями і сіллю.
кляр для відбивних з курки - фото крок 2
Додамо до збитого яйцю молоко і добре збити, потім додати борошно.
кляр для відбивних з курки - фото крок 3
Ретельно перемішати кляр, щоб не залишилося грудочок. І викладемо в кляр відбиті шматочки курячого м'яса. Залишаючи годин 1.5-2 в холодильнику. За цей час м'ясо просочиться смаками і ароматами спецій.
кляр для відбивних з курки - фото крок 4
Ну і потім обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковороді.

Схожі рецепти