Маринад для відбивних зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати ароматне, соковите і дуже апетитне м'ясо? Тоді слід звернути увагу на цей простий рецепт маринаду для відбивних зі свинини. З ним м'ясо стане дивовижно смачним.
Цей рецепт приготування маринаду для відбивних зі свинини досить простий і підходить як для смаження або запікання м'яса будинку, так і для гриля на природі. Дивно насичений смак маринаду перетворює м'ясо в даний смакота.
1. Отже, насамперед необхідно вимити і нарізати порційними шматочками м'ясо. Викласти в форму або пакет для маринування.
2. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками. Чим більше часнику, тим ароматні буде маринад.
3. Пір'я лука і іншу зелень, яка є під рукою, вимити, обсушити й подрібнити.
4. Мед краще трохи прогріти, щоб він був досить рідким, однак не доводячи до кипіння.
5. У невеликій мисці з'єднати соєвий соус, цукор і мед, рослинна олія.
6. Якщо під рукою є рибний соус - відмінно, якщо ні, то можна обійтися і без нього.
7. Додати в маринад часник, зелень. Трохи перемішати до однорідності.
8. Якщо блюдо тільки для дорослих, можна додати трохи перцю чилі для пікантності.
9. От і все, буквально через 5 хвилин маринад для відбивних зі свинини в домашніх умовах готовий. Залишилося з'єднати його з м'ясом і залишити мінімум на 2-3 годину, а краще - на ніч.
- Часник - 3-5 зубчиків
- Пір'я зеленої цибулі - 3-5 штук
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Рибний соус - 1 Ст. Ложка (при бажанні)
- Перець чилі - 1 скибочку (при бажанні)
1. Отже, насамперед необхідно вимити і нарізати порційними шматочками м'ясо. Викласти в форму або пакет для маринування.
2. Часник очистити і нарізати невеликими шматочками. Чим більше часнику, тим ароматні буде маринад.
3. Пір'я лука і іншу зелень, яка є під рукою, вимити, обсушити й подрібнити.
4. Мед краще трохи прогріти, щоб він був досить рідким, однак не доводячи до кипіння.
5. У невеликій мисці з'єднати соєвий соус, цукор і мед, рослинна олія.
6. Якщо під рукою є рибний соус - відмінно, якщо ні, то можна обійтися і без нього.
7. Додати в маринад часник, зелень. Трохи перемішати до однорідності.
8. Якщо блюдо тільки для дорослих, можна додати трохи перцю чилі для пікантності.
9. От і все, буквально через 5 хвилин маринад для відбивних зі свинини в домашніх умовах готовий. Залишилося з'єднати його з м'ясом і залишити мінімум на 2-3 годину, а краще - на ніч.