Маринад для свинячих відбивних
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, щоб ваше м'ясо заграло новими смаками? Тоді пропоную вам відмінну ідею - рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних на основі солодкого і соковитого апельсина.
1. Щоб приготувати оригінальний і смачний маринад для свинячих відбивних в домашніх умовах знадобиться мінімум інгредієнтів і часу. Для початку необхідно вимити апельсин і обсушити.
2. Розрізати навпіл і зняти ножем цедру з однієї половинки. Обдати її окропом, обсушити і нарізати невеликими шматочками.
3. У глибоку миску вичавити сік цілого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.
4. Часник очистити і пропустити через прес (можна подрібнити ножем). Додати в маринад.
5. Посолити і поперчити все за смаком, як слід перемішати.
6. При бажанні рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних можна доповнити розмарином або іншими травами за смаком.
7. М'ясо вимити, обсушити і нарізати порційними шматочками. Відбити злегка молоточком і викласти в миску або пакет. Залити маринадом і залишити мінімум на пару годин. Чим довше простоїть свинина в маринаді, тим м'якше вона буде, завдяки фруктовим кислотам.
- Апельсин - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Розрізати навпіл і зняти ножем цедру з однієї половинки. Обдати її окропом, обсушити і нарізати невеликими шматочками.
3. У глибоку миску вичавити сік цілого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.
4. Часник очистити і пропустити через прес (можна подрібнити ножем). Додати в маринад.
5. Посолити і поперчити все за смаком, як слід перемішати.
6. При бажанні рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних можна доповнити розмарином або іншими травами за смаком.
7. М'ясо вимити, обсушити і нарізати порційними шматочками. Відбити злегка молоточком і викласти в миску або пакет. Залити маринадом і залишити мінімум на пару годин. Чим довше простоїть свинина в маринаді, тим м'якше вона буде, завдяки фруктовим кислотам.