Рецепт Маринад для свинячих відбивних фото

Маринад для свинячих відбивних
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві , Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Хочете, щоб ваше м'ясо заграло новими смаками? Тоді пропоную вам відмінну ідею - рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних на основі солодкого і соковитого апельсина.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати оригінальний і смачний маринад для свинячих відбивних в домашніх умовах знадобиться мінімум інгредієнтів і часу. Для початку необхідно вимити апельсин і обсушити.

2. Розрізати навпіл і зняти ножем цедру з однієї половинки. Обдати її окропом, обсушити і нарізати невеликими шматочками.

3. У глибоку миску вичавити сік цілого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.

4. Часник очистити і пропустити через прес (можна подрібнити ножем). Додати в маринад.

5. Посолити і поперчити все за смаком, як слід перемішати.

6. При бажанні рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних можна доповнити розмарином або іншими травами за смаком.

7. М'ясо вимити, обсушити і нарізати порційними шматочками. Відбити злегка молоточком і викласти в миску або пакет. Залити маринадом і залишити мінімум на пару годин. Чим довше простоїть свинина в маринаді, тим м'якше вона буде, завдяки фруктовим кислотам.

  • Апельсин - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Щоб приготувати оригінальний і смачний маринад для свинячих відбивних в домашніх умовах знадобиться мінімум інгредієнтів і часу. Для початку необхідно вимити апельсин і обсушити.

2. Розрізати навпіл і зняти ножем цедру з однієї половинки. Обдати її окропом, обсушити і нарізати невеликими шматочками.

3. У глибоку миску вичавити сік цілого апельсина і з'єднати його з соєвим соусом.

4. Часник очистити і пропустити через прес (можна подрібнити ножем). Додати в маринад.

5. Посолити і поперчити все за смаком, як слід перемішати.

6. При бажанні рецепт приготування маринаду для свинячих відбивних можна доповнити розмарином або іншими травами за смаком.

7. М'ясо вимити, обсушити і нарізати порційними шматочками. Відбити злегка молоточком і викласти в миску або пакет. Залити маринадом і залишити мінімум на пару годин. Чим довше простоїть свинина в маринаді, тим м'якше вона буде, завдяки фруктовим кислотам.

Схожі рецепти