Кляр для відбивних зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні зі свинини - ситне і смачне блюдо, яке люблять в усьому світі. Я смажу їх в клярі з борошна, крохмалю та яєць. Кляр обволікає м'ясо і не випускає з нього сік. М'ясо виходить ніжним і м'яким.
Найсмачніше домашніх котлет можуть бути тільки відбивні зі свинини в клярі, підсмажені на сковороді і приготовлені з цільного шматка добірного м'яса. Сьогодні я розповім, як просто і швидко приготувати кляр для свинячих відбивних. М'ясо (спасибі klyaru) покривається хрусткою скоринкою, а серцевина при цьому залишається м'якою і соковитою. Змішайте борошно, спеції, яйце і сироватку. Сироватку можна замінити кефіром або йогуртом без добавок.
- Борошно - 140 грам
- Яйце - 1 штука
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Часниковий попрошок - 1 Чайна ложка
- Сироватка - 2 Ст. Ложки (можна замінити на йогурт або кефір)
1
Яйце збийте з сироваткою до пухкої маси.
2
Борошно просійте, додайте в неї кукурудзяний крохмаль, часниковий порошок, сіль, чорний перець і паприку. Гарненько все перемішайте.
3
Змішайте суху і рідку складову, занурюйте в цю суміш відбивні. Можна також занурювати їх по черзі: спочатку в яйця, а потім в борошно зі спеціями, як вам зручніше.