Кляр для відбивних
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований варіант клярі дозволить зробити ваші відбивні дуже ніжними, соковитими і смачними. Він надійно огорне м'ясо і збереже всі соки і аромат.
Відбивні в клярі виходить особливо смачними. А готується він просто. Збийте за допомогою віночка яйця зі сметаною і сіллю, додайте борошно і добре перемішайте. Шматочки м'яса відбийте, посоліть і поперчіть і обваляйте в клярі. Потім обсмажте на сковороді і подавайте на стіл. Смачного!
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Збийте за допомогою віночка яйця зі сметаною і сіллю.
Додайте борошно.
Добре перемішайте.
Шматочки м'яса відбийте, посоліть і поперчіть і обваляйте в клярі. Потім обсмажте на сковороді і подавайте на стіл.