Маринад на ніч для яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але прекрасний маринад не тільки для яловичини, але і для інших видів м'яса з нашим рецептом маринаду на ніч для яловичини.
Цим рецептом зі мною поділився один знайомий грузин - великий знавець м'яса і його приготування. Варіант мені дуже подобається, особливо хороший для пікніків, як раз на ніч можна маринувати м'ясо. Для приготування маринаду на ніч для яловичини нам знадобиться вже готова гірчиця. Найголовніше, щоб гранатовий сік був натуральним, а не як в пачках.
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 3 чайних ложки
- Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти. М'ясо промийте і наріжте як на шашлик.
М'ясо змащуємо гірчицею і перемішуємо з цибулею. Обов'язково солимо гарненько, скроплюємо лимонним соком і гранатовим. Ставимо під гніт і на ніч в холодильник.
Наше м'ясо відмінно промаринувалося і його можна сміливо смажити, запікати або робити шашлик. Смачного!