Рецепт Маринад на ніч для яловичини фото

Маринад на ніч для яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На вечерю , На природу
Соуси , До м'яса , Маринади
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Простий, але прекрасний маринад не тільки для яловичини, але і для інших видів м'яса з нашим рецептом маринаду на ніч для яловичини.

Опис приготування:

Цим рецептом зі мною поділився один знайомий грузин - великий знавець м'яса і його приготування. Варіант мені дуже подобається, особливо хороший для пікніків, як раз на ніч можна маринувати м'ясо. Для приготування маринаду на ніч для яловичини нам знадобиться вже готова гірчиця. Найголовніше, щоб гранатовий сік був натуральним, а не як в пачках.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 3 штуки
  • Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 3 чайних ложки
  • Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
маринад на ніч для яловичини - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. М'ясо промийте і наріжте як на шашлик.
маринад на ніч для яловичини - фото крок 2
М'ясо змащуємо гірчицею і перемішуємо з цибулею. Обов'язково солимо гарненько, скроплюємо лимонним соком і гранатовим. Ставимо під гніт і на ніч в холодильник.
маринад на ніч для яловичини - фото крок 3
Наше м'ясо відмінно промаринувалося і його можна сміливо смажити, запікати або робити шашлик. Смачного!

Схожі рецепти