Лосось в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Гарне друга страва - лосось в гірчичному соусі виходить дуже ніжний. Приготування займе всього кілька хвилин, на швидку руку виходить буквально в одну мить приготувати.
Якщо пропустити етап обсмажування, то риба вийде варено-тушкованою. А обсмажування надає додатковий аромат і змінює структуру рибного філе - воно хоч і м'яке, але все-таки не є однорідним-розвалюється, як при варінні. Впевнена, що цей простий рецепт лосося в гірчичному соусі стане одним з ваших улюблених рецептів!
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Філе лосося - 500 грам
- Klenovиysirop - 1 Ст. Ложка
- Мелений перець чилі - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - За смаком
Перемішуємо в мисці діжонську гірчицю з кленовим сиропом і меленим червоним перцем. Приправляємо дрібкою солі. Це буде глазур для лосося
Викладаємо філе на фольгу. Вмочуємо пензлик в отриманому соусі і ретельно промазуємо філе лосося.
Кладемо лист фольги з філе на деко. Встановлюємо деко ближче до верхнього тенту. Духовка повинна бути встановлена на невеликій режим вентиляції. Запікаємо при 180 градусах, приблизно 5-6 хвилин до повної готовності.