Лосось в беконі з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рецепт приготування смачної риби. Вишуканий і простий одночасно. Цю страву можна подати як в якості закуски, так і з будь-яким гарніром на друге. Ароматне і ніжне - будуть задоволені всі!
Цим блюдом ви попадете всім, я ручаюсь. Адже мало кому не сподобаються ніжні скибочки лосося в ароматному беконі з не менш ароматними листочками базиліку. Блюдо буде смачним і холодним - в якості закуски, і в гарячому вигляді - з гарніром з рису або картоплі. Готується лосось дуже швидко, на підготовку ви витратите мінімум часу і сил. Тому давайте готувати:)
- Лосось - 2 скибочки
- Бекон - 2-4 скибочок (тонкі смужки)
- Базилік свіжий - 4 штуки(listika)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось і все інгредієнти, беручи до уваги солі і перцю, які нам знадобляться для приготування.
2. Рибу перевіримо на наявність кісточок і, якщо такі знайшлися, видалимо їх. Обсушити скибочки паперовими серветками, посипаємо сіллю і перцем і збризніть лимонним соком. Коли будете солити, враховуйте ступінь солоності бекону.
3. Рибка повинна хвилин 10 промаринуватися. Потім рибні скибочки з двох сторін обкладає листочками базиліку.
4. І обгорніть тонкими смужками бекону.
5. Розігріваємо сковороду з чайною ложкою рослинного масла і викладаємо обгорнути в бекон рибу.
6. Смажимо на вогні трохи більше середнього буквально по 2 хвилини з кожного боку.
7. Ароматна і смачна рибка готова!