Фарширована курка в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Чи не вперше стикаюся в рецепті з поєднанням ніжного філе з жирним беконом. Зважилася випробувати такий варіант. І він дійсно смачний! Грає не тільки смак, але текстура. Варто спробувати!
Окрім цього, і так шикарного поєднання, сюди додається ще незвичайна начинка з грибів і сиру. В підсумку, зовні отримуємо золотисту жирну корочку, а всередині ніжну вершкову текстуру. Тому вам варто дізнатися про те, як приготувати фаршировану курку в беконі. На гарнір подавайте картопля, а також сметанний соус.
- Куряче філе - 450 грам
- Печериці - 125 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Бекон - 125 грам
- Сіль - За смаком
1. Гриби промийте і наріжте слайсами. Потім перемішайте їх з вершковим сиром і сіллю.
2. Грудку промийте і надріжте по середині, зробивши отвір. Промажьте філе сіллю.
3. У центр викладіть начинку.
4. Потім загорніть курку смужками бекону. Закріпіть результат шпажками або чимось подібним.
5. Обсмажте курку з усіх боків до золотистої скоринки.
6. А потім відправте блюдо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах. Подавайте курку з гарніром. Смачного!