Рецепт Фарширована курка в беконі фото

Фарширована курка в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Чи не вперше стикаюся в рецепті з поєднанням ніжного філе з жирним беконом. Зважилася випробувати такий варіант. І він дійсно смачний! Грає не тільки смак, але текстура. Варто спробувати!

Опис приготування:

Окрім цього, і так шикарного поєднання, сюди додається ще незвичайна начинка з грибів і сиру. В підсумку, зовні отримуємо золотисту жирну корочку, а всередині ніжну вершкову текстуру. Тому вам варто дізнатися про те, як приготувати фаршировану курку в беконі. На гарнір подавайте картопля, а також сметанний соус.

  • Куряче філе - 450 грам
  • Печериці - 125 грам
  • Вершковий сир - 100 грам
  • Бекон - 125 грам
  • Сіль - За смаком
фарширована курка в беконі - фото крок 1
1. Гриби промийте і наріжте слайсами. Потім перемішайте їх з вершковим сиром і сіллю.
фарширована курка в беконі - фото крок 2
2. Грудку промийте і надріжте по середині, зробивши отвір. Промажьте філе сіллю.
фарширована курка в беконі - фото крок 3
3. У центр викладіть начинку.
фарширована курка в беконі - фото крок 4
4. Потім загорніть курку смужками бекону. Закріпіть результат шпажками або чимось подібним.
фарширована курка в беконі - фото крок 5
5. Обсмажте курку з усіх боків до золотистої скоринки.
фарширована курка в беконі - фото крок 6
6. А потім відправте блюдо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах. Подавайте курку з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти