Фарширована тріска в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування смаженої на грилі тріски в беконі, фаршированої соусом чилі, цибулею і грибами.
Розігріти гриль до високої температури. Поки гриль нагрівається, опустити дерев'яні зубочистки в воду. Дрібно нарізати цибулю-порей.
Нанести тонкий шар кунжутного масла і соус чилі на одну сторону кожного рибного філе. Викласти на один кінець рибного філе нарізану цибулю і кілька грибів. Обернути кожне філе в шматочок бекону і закріпити двома зубочистками. Викласти рулети на розігрітий гриль, смажити протягом 5 хвилин. Перевернути і смажити ще 5 хвилин, до готовності. Дати рулетів трохи охолонути і подавати.
- Гарячкові файл - 8 штук
- Кунжутного масла - 2 Ст. Ложки
- Соусу чілі - 2 Ст. Ложки
- Бекону - 8 скибочок
- Цибуля-пористий - 1 штука
- Грибів - 30 грам
Розігріти гриль до високої температури. Поки гриль нагрівається, опустити дерев'яні зубочистки в воду. Дрібно нарізати цибулю-порей.
Нанести тонкий шар кунжутного масла і соус чилі на одну сторону кожного рибного філе. Викласти на один кінець рибного філе нарізану цибулю і кілька грибів. Обернути кожне філе в шматочок бекону і закріпити двома зубочистками. Викласти рулети на розігрітий гриль, смажити протягом 5 хвилин. Перевернути і смажити ще 5 хвилин, до готовності. Дати рулетів трохи охолонути і подавати.
Нанести тонкий шар кунжутного масла і соус чилі на одну сторону кожного рибного філе. Викласти на один кінець рибного філе нарізану цибулю і кілька грибів. Обернути кожне філе в шматочок бекону і закріпити двома зубочистками. Викласти рулети на розігрітий гриль, смажити протягом 5 хвилин. Перевернути і смажити ще 5 хвилин, до готовності. Дати рулетів трохи охолонути і подавати.