Рецепт Фарширована тріска в беконі фото

Фарширована тріска в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Швидкий рецепт приготування смаженої на грилі тріски в беконі, фаршированої соусом чилі, цибулею і грибами.

Опис приготування:

Розігріти гриль до високої температури. Поки гриль нагрівається, опустити дерев'яні зубочистки в воду. Дрібно нарізати цибулю-порей.

Нанести тонкий шар кунжутного масла і соус чилі на одну сторону кожного рибного філе. Викласти на один кінець рибного філе нарізану цибулю і кілька грибів. Обернути кожне філе в шматочок бекону і закріпити двома зубочистками. Викласти рулети на розігрітий гриль, смажити протягом 5 хвилин. Перевернути і смажити ще 5 хвилин, до готовності. Дати рулетів трохи охолонути і подавати.

  • Гарячкові файл - 8 штук
  • Кунжутного масла - 2 Ст. Ложки
  • Соусу чілі - 2 Ст. Ложки
  • Бекону - 8 скибочок
  • Цибуля-пористий - 1 штука
  • Грибів - 30 грам
Розігріти гриль до високої температури. Поки гриль нагрівається, опустити дерев'яні зубочистки в воду. Дрібно нарізати цибулю-порей.

Нанести тонкий шар кунжутного масла і соус чилі на одну сторону кожного рибного філе. Викласти на один кінець рибного філе нарізану цибулю і кілька грибів. Обернути кожне філе в шматочок бекону і закріпити двома зубочистками. Викласти рулети на розігрітий гриль, смажити протягом 5 хвилин. Перевернути і смажити ще 5 хвилин, до готовності. Дати рулетів трохи охолонути і подавати.

Схожі рецепти