Курка, запечена в беконі
(покроковий рецепт з фото)
І курка, і гарнір в одній страві. Обов'язково подивіться цей рецепт і візьміть ідею на замітку! Таке блюдо підійде і для новорічного столу, і для щоденного. Смачно і просто!
Цей рецепт перевірений часом, тому настійно рекомендую точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування, щоб отримати смачний приголомшливий результат!
- Курка - 1 штука
- Бекон - 50 грам
- Яблуко - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Картопля - 700 грам (гарнір)
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки (гарнір)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (гарнір)
- Часник - 4 зубчики (гарнір)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (маринад)
- Імбир - 10 грам (маринад)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Перець - За смаком
1. Імбир і часник почистіть і наріжте.
2. Подрібніть за допомогою блендера з іншими інгредієнтами для маринаду.
3. Курку помийте, обсушити.
4. Підніміть шкіру курки і начините її маринадом під шкірою. Залиште на 6-8 і більше годин.
5. Яблуко наріжте часточками, Chesnok чистий. Зробити Kuric.
6. Подрежьте шкуру біля однієї з ніжок. Повинна утворитися петелька. Вставляємо в цю петельку спочатку одну, а потім другу ніжку.
7.Бекон наріжте смужками і викладіть на грудку курки.
8. Викладіть курку в жароміцних форму і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
9. Картопля почистіть, наріжте кубиком і відваріть до напівготовності. НЕ солі.
10. Змішайте соєвий соус, масло і часник.
11. Додайте до картоплі і перемішайте.
12. Викладіть картоплю навколо курки і запікайте ще 20 хвилин.
13. Смачного!