Індичка в беконі, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Встояти перед карколомним ароматом цієї страви не може ніхто! М'ясо індички виходить дуже соковитим, а бекон хрустким. Подавайте таке блюдо гарячим, прямо з духовки. Просто смакота!
Хочете приготувати пікантне блюдо зі звичайних інгредієнтів? Для цього потрібно просто вміло їх поєднувати. Про те, як приготувати індичку в беконі, запечену в духовці, читайте в цьому рецепті.
- Філе індички - 300 грам
- Копчений бекон - 200 грам
- Листя шавлії - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
- Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
Філе індички розріжте на тонкі довгі шматочки. Відбийте їх по обидва боки, сіль і poperčite. Загорніть кожен шматочок в тонку стрічку з бекону рулетиком.
Жароміцний посуд змащуємо рослинним або вершковим маслом. Викладаємо на неї рулетики, попередньо скріпивши кожен з них за допомогою зубочистки.
Розігрійте духовку до двохсот градусів. Запікайте рулетики без кришки під грилем протягом п'ятнадцяти хвилин, щоб на беконі утворилася рум'яна кірочка. Головне, Чи не передержіте м'ясо, інакше воно стане сухим і жорстким.