Рецепт Індичка в беконі, запечена в духовці фото

Індичка в беконі, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Індичка, Птах, Бекон, Філе індички
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Встояти перед карколомним ароматом цієї страви не може ніхто! М'ясо індички виходить дуже соковитим, а бекон хрустким. Подавайте таке блюдо гарячим, прямо з духовки. Просто смакота!

Хочете приготувати пікантне блюдо зі звичайних інгредієнтів? Для цього потрібно просто вміло їх поєднувати. Про те, як приготувати індичку в беконі, запечену в духовці, читайте в цьому рецепті.

  • Філе індички - 300 грам
  • Копчений бекон - 200 грам
  • Листя шавлії - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
індичка в беконі, запечена в духовці - фото крок 1
Філе індички розріжте на тонкі довгі шматочки. Відбийте їх по обидва боки, сіль і poperčite. Загорніть кожен шматочок в тонку стрічку з бекону рулетиком.
індичка в беконі, запечена в духовці - фото крок 2
Жароміцний посуд змащуємо рослинним або вершковим маслом. Викладаємо на неї рулетики, попередньо скріпивши кожен з них за допомогою зубочистки.
індичка в беконі, запечена в духовці - фото крок 3
Розігрійте духовку до двохсот градусів. Запікайте рулетики без кришки під грилем протягом п'ятнадцяти хвилин, щоб на беконі утворилася рум'яна кірочка. Головне, Чи не передержіте м'ясо, інакше воно стане сухим і жорстким.

Схожі рецепти