Печінка в беконі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Печінка дуже корисна для нашого організму і з неї можна приготувати безліч смачних страв. Сьогодні я вам розповім, як приготувати печінку в беконі в духовці. Ніжну, соковиту і дуже ароматну!
Цей рецепт досить простий у приготуванні. У ньому важливо замаринувати печінку, тоді блюдо вийде неймовірно соковите, ніжне й ароматне. Навіть якщо ви не любите печінку, то спробувавши цей рецепт, ваше ставлення зміниться. Поспішаю розповісти вам, як приготувати печінку в беконі в духовці.
- Печінка яловича - 500 грам
- Бекон - 500 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Гірчиця французька - 1 Чайна ложка (в зёрнах)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 щіпка
- Куркума - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Печінка наріжте на довгі смужки.
Приготуйте маринад. З'єднайте лимонний сік, олія, гірчицю в зернах, часник, спеції, slegka сіль.
Викладіть печінку в маринад, дайте постояти мінімум 15 хвилин, можна і більше.
Бекон наріжте довгими смужками. Злегка посолити, поперчіть.
Кожен шматочок печінки загорніть в шматочок бекону. При бажанні рулетик можна скріпити зубочисткою.
Рулетики викладіть у форму для запікання, відправте в розігріту духовку до 200 градусів.
Випікайте 15-20 хвилин.
Це неймовірно соковиті рулетики, які припадуть до смаку багатьом.
Рулетики неймовірно ароматні, смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Печінка в беконі готова. Смачного!