Рецепт Печінка в беконі на мангалі фото

Печінка в беконі на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка, Бекон
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви готові експериментувати з меню на пікніку, пропоную вам цікаву ідею - приготуйте печінку в беконі на мангалі. Несподівано? Саме! А ще це просто, апетитно і смачно. Рекомендую!

Це дуже цікавий варіант шашлику, який припаде до душі не тільки любителям субпродуктів. Печінка виходить ніжною і соковитою, а хрустка скоринка смаженого бекону ідеально її доповнює. Мені подобається куряча печінка, але можна взяти яловичу або свинячу.

  • Бекон - 10 скибочок
  • Печінка - 500 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печінка в беконі на мангалі - фото крок 1
Ось такий простий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 2
Печінка вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 3
Для більшої соковитості я рекомендую додати трохи сметани. Але можна обійтися і без неї.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 4
Все ретельно перемішайте.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 5
Кожен скибочку бекону наріжте навпіл. Ось таким чином оберніть печінку беконом.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 6
Смажити печінку можна і на шампурах, але мені варіант з гратами подобається більше.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 7
Тепер можна зайнятися мангалом.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 8
Викладіть грати на мангал і смажте печінку в беконі, перевертаючи.
печінка в беконі на мангалі - фото крок 9
Перед подачею печінку можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Все готово, можна подавати до столу.

Схожі рецепти