Печінка в беконі на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готові експериментувати з меню на пікніку, пропоную вам цікаву ідею - приготуйте печінку в беконі на мангалі. Несподівано? Саме! А ще це просто, апетитно і смачно. Рекомендую!
Це дуже цікавий варіант шашлику, який припаде до душі не тільки любителям субпродуктів. Печінка виходить ніжною і соковитою, а хрустка скоринка смаженого бекону ідеально її доповнює. Мені подобається куряча печінка, але можна взяти яловичу або свинячу.
- Бекон - 10 скибочок
- Печінка - 500 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ось такий простий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
Печінка вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком.
Для більшої соковитості я рекомендую додати трохи сметани. Але можна обійтися і без неї.
Все ретельно перемішайте.
Кожен скибочку бекону наріжте навпіл. Ось таким чином оберніть печінку беконом.
Смажити печінку можна і на шампурах, але мені варіант з гратами подобається більше.
Тепер можна зайнятися мангалом.
Викладіть грати на мангал і смажте печінку в беконі, перевертаючи.
Перед подачею печінку можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Все готово, можна подавати до столу.