Куряче філе в беконі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка, напевно, саме ходове м'ясо з усіх можливих. Пов'язано це, насамперед, з співвідношенням ціни і поживності. Ось і зараз ви самі зрозумієте, як приготувати куряче філе в беконі в духовці.
Курячі рулетики в беконі запікаються швидко. Сама по собі курка - птах ніжна. Особливо бройлерна. А так як бекон ми використовуємо, природно, готовий, тобто вже копчений або в'ялений, то процес готування займе зовсім небагато вашого часу. У наше століття сучасних технологій, пробок і швидких перекусів це буде на руку.
- Куряче філе - 700 грам
- Бекон - 200 грам
- Сир сирний - 150 грам
- Перець червоний солодкий - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Куряче філе потрібно нарізати на плоскі широкі шматки так, щоб в них помістилася начинка. За необхідності відбиваємо шматочки курки. Солимо і перчимо. Беремо сир або сирний сир, намазуємо його на кожен шматочок.
Червоний болгарський перець нарізаємо на дрібні кубики. Насіння, природно, прибираємо. Зелень миємо й теж подрібнюємо. Насипаємо овочі на кожен шматочок курки, обмазаний сиром. Звертаємо кожен шматочок курки із зеленню і перцем рулетиком.
Потім беремо бекон і нарізаємо його тонкими смужками. Краще купити відразу нарізаний. Обертаємо беконом кожен шматочок згорнутої курочки. Для того, щоб рулетики не розпався, підберіть під їх формат жароміцний посуд, щоб помістити їх поруч один з одним "плотнячком" . Змащуємо деко рослинним маслом і поміщаємо рулетики всередину. Ставимо випікатися в духовку на півгодини при 180 градусах.
Протягом запікання рулетики можна перевернути один разок. Якщо у вашій духовці є така функція, як гриль, скористайтеся ним за 7 хвилин до готовності. Тоді бекон покриється рум'яною скоринкою. Такі м'ясні рулетики можна подавати з будь-яким гарніром.