Куряче філе під «шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу запропонувати вам поповнити свої запаси рецептів дуже класним, яскравим і смачним блюдом. На святковий стіл або на кожен день ніжна куряча грудка стане відмінною ідеєю. Спробуйте!
Поспішаю запропонувати вам цікавий спосіб, як приготувати куряче філе під "шубою" в духовці. Приголомшливе поєднання курочки з артишоками і сиром - це неймовірно смачно і апетитно. Таке блюдо напевно здивує вас своєю вишуканістю при дійсно простому процесі готування. Зверніть увагу на цей рецепт, він дійсно класний!
- Куряче філе - 4 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Артишок - 7 штук
- Листя базиліка - 7 штук
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 50 грам
- Моцарелла - 250 грам
1. Вимийте і висушіть філе. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом, викладіть в неї курочку. Додати сіль за смаком, додайте перець, спеції і італійські трави при бажанні. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
2. За цей час вимийте, обсушити і подрібніть помідор, артишок, часник і зелень. Твердий сир натріть на тертці.
3. Дістаньте форму з духовки.
4. Викладіть овочі з сиром і зеленню, попередньо перемішавши і підсолити все за смаком.
5. Моцареллу наріжте кружальцями і викладіть зверху. Ось така апетитна "шуба" для курочки вийшла. Надішліть форму назад в духовку.
6. Запікайте ще хвилин 15-20 до рум'яної скоринки.
Смачного!
Смачного!