Рецепт Куряче філе під «шубою» в духовці фото

Куряче філе під «шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Сьогодні я хочу запропонувати вам поповнити свої запаси рецептів дуже класним, яскравим і смачним блюдом. На святковий стіл або на кожен день ніжна куряча грудка стане відмінною ідеєю. Спробуйте!

Опис приготування:

Поспішаю запропонувати вам цікавий спосіб, як приготувати куряче філе під"шубою" в духовці. Приголомшливе поєднання курочки з артишоками і сиром - це неймовірно смачно і апетитно. Таке блюдо напевно здивує вас своєю вишуканістю при дійсно простому процесі готування. Зверніть увагу на цей рецепт, він дійсно класний!

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Артишок - 7 штук
  • Листя базиліка - 7 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 50 грам
  • Моцарелла - 250 грам
куряче філе під
1. Вимийте і висушіть філе. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом, викладіть в неї курочку. Додати сіль за смаком, додайте перець, спеції і італійські трави при бажанні. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
куряче філе під
2. За цей час вимийте, обсушити і подрібніть помідор, артишок, часник і зелень. Твердий сир натріть на тертці.
куряче філе під
3. Дістаньте форму з духовки.
куряче філе під
4. Викладіть овочі з сиром і зеленню, попередньо перемішавши і підсолити все за смаком.
куряче філе під
5. Моцареллу наріжте кружальцями і викладіть зверху. Ось така апетитна"шуба" для курочки вийшла. Надішліть форму назад в духовку.
куряче філе під
6. Запікайте ще хвилин 15-20 до рум'яної скоринки.
Смачного!

Схожі рецепти