Рецепт Куряче філе в беконі фото

Куряче філе в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Куряче філе, Бекон
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Шукайте незвичайне гаряче блюдо для щоденного або святкового столу? Тоді хочу запропонувати вам відмінний варіант - рецепт приготування курячого філе в беконі з начинкою з сиру і соусу "песто" .

Це дуже класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати куряче філе в беконі. В якості начинки можна використовувати абсолютно все: горішки, овочі, соус за смаком. Ця страва неймовірно смачне і апетитне, так що обов'язково рекомендую спробувати його повторити на своїй кухні.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Пармезан - 70 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Моцарелла - 150 грам (або інший сир)
  • Бекон - 8 скибочок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
куряче філе в беконі - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть курячі грудки. Підсолити і поперчіть їх трохи з усіх боків. Можна при бажанні в рецепті приготування курячого філе в беконі використовувати і спеції, але не зловживайте.
куряче філе в беконі - фото крок 2
2. У чашу блендера відправте вимиту руколу, базилік, очищений зубчик часнику, оливкова олія, пармезан. Додайте щіпку солі. Збийте все до однорідності.
куряче філе в беконі - фото крок 3
3. Грудку відбийте трохи. Викладіть ложку соусу, а зверху розподіліть тертий сир.
куряче філе в беконі - фото крок 4
4. Акуратно згорніть рулетом і оберніть скибочками бекону.
куряче філе в беконі - фото крок 5
5. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, викладіть в неї рулетики. Розігрійте духовку до 190 градусів, Відведіть туди форму.
куряче філе в беконі - фото крок 6
6. Запікайте мінімум 45 хвилин, щоб куряче філе в беконі в домашніх умовах було добре проготовлено і утворилася рум'яна кірочка. Подавайте до столу з овочами або улюбленим гарніром.

Схожі рецепти