Куряче філе в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте незвичайне гаряче блюдо для щоденного або святкового столу? Тоді хочу запропонувати вам відмінний варіант - рецепт приготування курячого філе в беконі з начинкою з сиру і соусу "песто" .
Це дуже класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати куряче філе в беконі. В якості начинки можна використовувати абсолютно все: горішки, овочі, соус за смаком. Ця страва неймовірно смачне і апетитне, так що обов'язково рекомендую спробувати його повторити на своїй кухні.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Пармезан - 70 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Моцарелла - 150 грам (або інший сир)
- Бекон - 8 скибочок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Вимийте і висушіть курячі грудки. Підсолити і поперчіть їх трохи з усіх боків. Можна при бажанні в рецепті приготування курячого філе в беконі використовувати і спеції, але не зловживайте.
2. У чашу блендера відправте вимиту руколу, базилік, очищений зубчик часнику, оливкова олія, пармезан. Додайте щіпку солі. Збийте все до однорідності.
3. Грудку відбийте трохи. Викладіть ложку соусу, а зверху розподіліть тертий сир.
4. Акуратно згорніть рулетом і оберніть скибочками бекону.
5. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, викладіть в неї рулетики. Розігрійте духовку до 190 градусів, Відведіть туди форму.
6. Запікайте мінімум 45 хвилин, щоб куряче філе в беконі в домашніх умовах було добре проготовлено і утворилася рум'яна кірочка. Подавайте до столу з овочами або улюбленим гарніром.