Лісіцкі, мариновані в олії
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували лисички, мариновані в олії? Які проблеми? Замаринувати ці чудові грибочки в рослинному маслі не складе особливих труднощів. Виходить дійсно неймовірно смачно!
Це простий рецепт приготування лисичок, маринованих в маслі. У цьому рецепті грибочки маринуються в рослинному маслі. Зберігається готова консервація, як правило, в холодильнику, але можна і в сухому і прохолодному погребі. Вдалого вам приготування і нехай вийде смачно!
- Лісіцкі - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - 10 штук
- Гвоздика - 10 штук
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
- Кріп - За смаком
- Масло рослинне - 3/4 склянки
Гриби ретельно перебираємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.
Кип'ятимо маринад, викладаємо в нього лисички і варимо ще 7-8 хвилин.
Розкладаємо гриби по стерилізованих банках, зверху заливаємо маринадом і щільно закриваємо кришками. Даємо баночках охолонути і відправляємо на зберігання в холодильник.
Смачного!