Рецепт Лісіцкі, мариновані в олії фото

Лісіцкі, мариновані в олії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували лисички, мариновані в олії? Які проблеми? Замаринувати ці чудові грибочки в рослинному маслі не складе особливих труднощів. Виходить дійсно неймовірно смачно!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування лисичок, маринованих в маслі. У цьому рецепті грибочки маринуються в рослинному маслі. Зберігається готова консервація, як правило, в холодильнику, але можна і в сухому і прохолодному погребі. Вдалого вам приготування і нехай вийде смачно!

  • Лісіцкі - 1 кілограм
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 10 штук
  • Гвоздика - 10 штук
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Кріп - За смаком
  • Масло рослинне - 3/4 склянки
лісіцкі, мариновані в олії - фото крок 1
Гриби ретельно перебираємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин.
лісіцкі, мариновані в олії - фото крок 2
Кип'ятимо маринад, викладаємо в нього лисички і варимо ще 7-8 хвилин.
лісіцкі, мариновані в олії - фото крок 3
Розкладаємо гриби по стерилізованих банках, зверху заливаємо маринадом і щільно закриваємо кришками. Даємо баночках охолонути і відправляємо на зберігання в холодильник.
лісіцкі, мариновані в олії - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти