Легкий салат з капусти і соєвого соусу
(покроковий рецепт з фото)
Легкий салат з капусти і соєвого соусу - це ще один варіант простого весняного салату, але, як завжди, у нього є невелика особливість: заправка з соєвого соусу. Порадуйте своїх рідних і гостей
Легкий в приготуванні річний салат, всі знають, наскільки ароматне і апетитне таке блюдо. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати легкий салат з капусти і соєвого соусу з кунжутним маслом і насінням кунжуту. Такий салат відмінно підходить як в якості доповнення до основної страви, так і в якості самостійного блюда. Крім того, ви можете додати інші інгредієнти, наприклад, редис, або замінити лимонний сік 6% оцтом. Експериментуйте!
- Молода капуста - 400 грам
- Огірок - 2 штуки
- Кріп - За смаком
- Лимон - За смаком
- Соєвий соус - 1-2 чайних ложок
- Кунжутну олію - За смаком
- Сіль - За смаком
- unžut - 1 Ст. Ложка
1. Дрібно нарубати зелень, огірки наріжте товстою соломкою, нашинкуйтекапусту. Посоліть капусту і трохи примніть її, щоб вона пустила сік.
2. Видавіть сік лимона, додайте соєвий соус і масло. Додайте кунжут, перемішайте і заправте салат.
3. Перемішайте салат і подавайте. Смачного!