Лечо з перцю і цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт непростого, але смачного лечо з перцю і цибулі. Готується це блюдо нестандартно, але виходить не гірше, ніж класичне. Пробуємо? Розповідаю, як приготувати лечо з перцю і цибулі!
Лечо з перцю і цибулі, приготоване з даного рецептом, можна подавати до столу різними способами. Можна подавати відразу, попередньо остудивши, або закочувати в банки і зберігати в холодильнику і по потрібного моменту, коли можна буде дістати лечо і подавати в якості смачної закуски А подавати можна по-різному: і з хлібом, і з різними іншими закусками, і навіть як гарнір до якихось страв… Загалом, кому як більше подобається. Читайте, як приготувати лечо з перцю і цибулі, а вже як його використовувати - напевно і самі розберетеся
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Винний оцет - 2-4 Ст. Ложок
- Паприка - 1/2 чайних ложки
Наші перці обвуглюватися на газовому вогні, або на мангалі, або ж просто запікаємо в духовці.
Потім загортаємо в харчову плівку.
Далі великими кубиками нарізаємо цибулю.
Після того як перці повністю охололи, дістаємо їх з плівки і знімаємо шкіру.
Дрібно рубаємо часник.
Нарізаємо м'якоть перчиком.
Шматочки перцю повинні бути приблизно одного розміру. Солимо, перчимо їх і перекладаємо в каструлю.
Овочі обсмажуємо в маслі протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Додаємо дві ложки оцту.
Потім додаємо паприку. Все перемішуємо.
Накриваємо овочі кришкою і тушкуємо на невеликому вогні (овочі повинні злегка кипіти). Чим більше ви тушкуйте овочі, тим м'якше і однорідний вони стають. Я зазвичай тушу близько 15 хвилин.
Потім лечо отставляем з вогню. Або закочує його в стерилізовані банки, або даємо йому охолонути під кришкою, а потім подаємо до столу. Смачного!