Лечо з перцю і цибулі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Лечо - традиційне угорське блюдо з болгарського перцю в томатної заправці. Багато господинь до стандартного набору складових додають цибулю, морква та інші, щоб надати нових відтінків смаку.
Щоб приготувати смачну лечо, потрібно брати тільки найсвіжіші і ароматні овочі, а також треба дотримуватися технології готування. У цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати лечо з перцю і цибулі на зиму. Спочатку потрібно зробити томатний соус, а потім додати цибулю і перець, проварити і закатати. Нічого складного! Так як мої рідні віддають перевагу лечо з додаванням цибулі, тому що воно виходить дуже ароматним, готую тільки за цим рецептом. Дуже добре поєднується такий салат з запеченим м'ясом. Також можете подавати його до страв з картоплі або круп. Ароматні овочі в солодкому соусі, безсумнівно, сподобаються вам і вашим рідним.
- Помідор - 1, 5 кілограма
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4-5 зубчиків