Рецепт Салат з перцю моркви і цибулі фото

Салат з перцю моркви і цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Консервація

Господарочкам на замітку пропоную взяти цей доступний варіант, як зробити салат з перцю, моркви і цибулі на зиму. Дуже смачна заготівля, просто пальчики оближеш!

1. Для початку підготуйте всі овочі - очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками, вимийте і очистіть моркву, натріть на тертці. Солодкий перець очистіть від насіння і хвостиків, подрібніть.

2. У сотейник з товстим дном налийте олію і Відведіть туди цибулю. Обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

3. Викладіть перець і моркву, продовжуйте обсмажувати ще 5-7 хвилин.

4. За цей час вимийте помідори і пропустіть через м'ясорубку.

5. Додайте отриманий соус в сотейник разом з цукром і сіллю. Все акуратно перемішайте.

6. Викладіть в сотейник лавровий лист, перець і при бажанні в рецепт приготування салату з перцю, моркви і цибулі можна використовувати інші спеції за смаком.

7. Залиште на повільному вогні нудитися приблизно на 1 час, періодично помішуючи.

8. Підготуйте банки, простерилизуйте їх разом з кришками.

9. Коли салат з перцю, моркви і цибулі в домашніх умовах як слід протушкувати, влийте оцет, ще раз перемішайте і через пару хвилин можна розкладати його по банках.

10. Засукайте і поставте догори дном, загорнувши в ковдру. Ось така ароматна і яскрава закуска виходить.

  • Цибуля - 1 кілограм
  • Солодкий перець - 2 кілограма
  • Помідори - 2 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 0.5 склянки
  • Цукор - 80 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2-3 штук
1. Для початку підготуйте всі овочі - очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками, вимийте і очистіть моркву, натріть на тертці. Солодкий перець очистіть від насіння і хвостиків, подрібніть.

2. У сотейник з товстим дном налийте олію і Відведіть туди цибулю. Обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

3. Викладіть перець і моркву, продовжуйте обсмажувати ще 5-7 хвилин.

4. За цей час вимийте помідори і пропустіть через м'ясорубку.

5. Додайте отриманий соус в сотейник разом з цукром і сіллю. Все акуратно перемішайте.

6. Викладіть в сотейник лавровий лист, перець і при бажанні в рецепт приготування салату з перцю, моркви і цибулі можна використовувати інші спеції за смаком.

7. Залиште на повільному вогні нудитися приблизно на 1 час, періодично помішуючи.

8. Підготуйте банки, простерилизуйте їх разом з кришками.

9. Коли салат з перцю, моркви і цибулі в домашніх умовах як слід протушкувати, влийте оцет, ще раз перемішайте і через пару хвилин можна розкладати його по банках.

10. Засукайте і поставте догори дном, загорнувши в ковдру. Ось така ароматна і яскрава закуска виходить.

Схожі рецепти