Салат з перцю моркви і цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Господарочкам на замітку пропоную взяти цей доступний варіант, як зробити салат з перцю, моркви і цибулі на зиму. Дуже смачна заготівля, просто пальчики оближеш!
1. Для початку підготуйте всі овочі - очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками, вимийте і очистіть моркву, натріть на тертці. Солодкий перець очистіть від насіння і хвостиків, подрібніть.
2. У сотейник з товстим дном налийте олію і Відведіть туди цибулю. Обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.
3. Викладіть перець і моркву, продовжуйте обсмажувати ще 5-7 хвилин.
4. За цей час вимийте помідори і пропустіть через м'ясорубку.
5. Додайте отриманий соус в сотейник разом з цукром і сіллю. Все акуратно перемішайте.
6. Викладіть в сотейник лавровий лист, перець і при бажанні в рецепт приготування салату з перцю, моркви і цибулі можна використовувати інші спеції за смаком.
7. Залиште на повільному вогні нудитися приблизно на 1 час, періодично помішуючи.
8. Підготуйте банки, простерилизуйте їх разом з кришками.
9. Коли салат з перцю, моркви і цибулі в домашніх умовах як слід протушкувати, влийте оцет, ще раз перемішайте і через пару хвилин можна розкладати його по банках.
10. Засукайте і поставте догори дном, загорнувши в ковдру. Ось така ароматна і яскрава закуска виходить.
- Цибуля - 1 кілограм
- Солодкий перець - 2 кілограма
- Помідори - 2 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Цукор - 80 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - 2-3 штук
2. У сотейник з товстим дном налийте олію і Відведіть туди цибулю. Обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.
3. Викладіть перець і моркву, продовжуйте обсмажувати ще 5-7 хвилин.
4. За цей час вимийте помідори і пропустіть через м'ясорубку.
5. Додайте отриманий соус в сотейник разом з цукром і сіллю. Все акуратно перемішайте.
6. Викладіть в сотейник лавровий лист, перець і при бажанні в рецепт приготування салату з перцю, моркви і цибулі можна використовувати інші спеції за смаком.
7. Залиште на повільному вогні нудитися приблизно на 1 час, періодично помішуючи.
8. Підготуйте банки, простерилизуйте їх разом з кришками.
9. Коли салат з перцю, моркви і цибулі в домашніх умовах як слід протушкувати, влийте оцет, ще раз перемішайте і через пару хвилин можна розкладати його по банках.
10. Засукайте і поставте догори дном, загорнувши в ковдру. Ось така ароматна і яскрава закуска виходить.