Рецепт Салат з моркви і цибулі-порей фото

Салат з моркви і цибулі-порей
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечена морква і цибуля-порей - це хороше поєднання. Такий салатик смачний і корисний. Можете зробити овочі на грилі або в духовці. Розповім, як приготувати салат з моркви і цибулі-порей.

Опис приготування:

На відміну від звичної подачі салатів, цей не перемішують, а додають до нього вкраплення соусу. Салат можна прикрасити сиром, зеленню або насінням. Можете подати салат теплим або вже після охолодження всіх овочів. Сам соус можна зробити на основі сметани з додаванням зелені, на основі йогурту або майонезу.

  • Морква - 8 штук
  • Лук-пориста - 5 штук
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Гарбузове насіння - 1/4 склянки
  • Кедрові горіхи - 1/4 склянки
  • Горгонзола - 100 грам
  • Йогурт - 150 мілілітрів
  • Вапно - 0, 5 штуки
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
салат з моркви і цибулі-порей - фото крок 1
1. Очистіть моркву, розріжте її вздовж на кілька смужок. Викладіть моркву на деко, наливати 2 столовими ложками оливкової олії, посоліть і відправте лист в розігрітий до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
салат з моркви і цибулі-порей - фото крок 2
2. Стебла цибулі-порей розрізати уздовж і викладіть на окремий лист, полийте оливковою олією, сіль і zapekajte після того, як морква, накривши цибулю фольгою, близько 20 хвилин при 180 градусах.
салат з моркви і цибулі-порей - фото крок 3
3. У блендері збийте горгонзолу, йогурт, сік лайма і гірчицю, додайте за смаком сіль і перець.
салат з моркви і цибулі-порей - фото крок 4
4. Розділіть цибулю на смужки і викладіть на тарілку, потім додайте моркву, полийте соусом і прикрасьте гарбузовим насінням, кедровими горіхами.

Схожі рецепти