Рецепт Суп з картоплі і цибулі-порей фото

Суп з картоплі і цибулі-порей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Ароматний, ніжний, ну дуже смачний суп! особливо, якщо готувати його з молодою картопельки… Читайте рецепт, надихайтеся і швидше готуйте!

Опис приготування:

Суп можна приготувати з м'ясом, на м'ясному бульйоні або зовсім тільки з овочами. Ви можете домогтися консистенції супу-пюре або залишити невеликі шматочки, щоб відчути смак окремих інгредієнтів. Суп дуже простий, смачний і ситний. Насолоджуйтесь блюдом самі і почастуєте сім'ю, друзів!

  • Лук-пориста - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 4 склянки
  • Картопля - 1 кілограм
  • Сіль, перець - За смаком
  • Майоран - 1 щіпка
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 1
1. Спершу промийте гарненько цибулю під проточною водою, щоб позбутися від бруду. Відріжте зелену частину і викиньте її.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 2
2. Світлу частину цибулі наріжте тонкими півкільцями або кільцями.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 3
3. У каструлі розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю і обсмажте його близько 10 хвилин на середньому вогні.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 4
4. Наріжте дрібно картопля і викладіть його в каструлю, влийте бульйон.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 5
5. Додайте лавровий лист, майоран, чебрець, чайну ложку солі, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 20 хвилин.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 6
6. Через необхідний час дістаньте лавровий лист і занурювальним блендером надайте супу потрібну консистенцію.
суп з картоплі і цибулі-порей - фото крок 7
7. Додайте в каструлю рубану зелень, за смаком сіль і спеції, варіть ще пару хвилин і вимикайте. Подавайте суп відразу.

Схожі рецепти