Krevetki рагу
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційне турецьке блюдо дуже часто готують на свята. За смаком воно дуже схоже на жульен, тільки з креветок! Дуже смачно, ситно і просто! Всім раджу приготувати.
За вашим бажанням до креветок цілком можна додати мідії, кальмари і інші морепродукти. В любо випадку блюдо виходить дуже смачним і ситним!
- Креветки - 300 грам
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Печериці - 100 грам
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сир тертий - 80 грам
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Куркума - За смаком
1. Креветки відварити 3 хвилини, очистіть.
2. Часник і перець наріжте за бажанням.
3. У сковороді розтопіть масло, обсмажте креветки, додайте часник і обсмажуйте всі разом.
4. Печериці наріжте кубиком.
5. У сковороду додайте всі овочі, гриби, томатну пасту. Додати сіль, поперчіть. Обсмажуйте до випаровування рідини.
6. Перекладіть все в сковороду.
7. Посипте тертим сиром.
8. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 7 хвилин. Смачного!