Рецепт Krevetki рагу фото

Krevetki рагу
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Це традиційне турецьке блюдо дуже часто готують на свята. За смаком воно дуже схоже на жульен, тільки з креветок! Дуже смачно, ситно і просто! Всім раджу приготувати.

Опис приготування:

За вашим бажанням до креветок цілком можна додати мідії, кальмари і інші морепродукти. В любо випадку блюдо виходить дуже смачним і ситним!

  • Креветки - 300 грам
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Печериці - 100 грам
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 80 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Куркума - За смаком
Krevetki рагу - фото крок 1
1. Креветки відварити 3 хвилини, очистіть.
Krevetki рагу - фото крок 2
2. Часник і перець наріжте за бажанням.
Krevetki рагу - фото крок 3
3. У сковороді розтопіть масло, обсмажте креветки, додайте часник і обсмажуйте всі разом.
Krevetki рагу - фото крок 4
4. Печериці наріжте кубиком.
Krevetki рагу - фото крок 5
5. У сковороду додайте всі овочі, гриби, томатну пасту. Додати сіль, поперчіть. Обсмажуйте до випаровування рідини.
Krevetki рагу - фото крок 6
6. Перекладіть все в сковороду.
Krevetki рагу - фото крок 7
7. Посипте тертим сиром.
Krevetki рагу - фото крок 8
8. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 7 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти