Рецепт Krevetki рагу фото

Krevetki рагу
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це традиційне турецьке блюдо дуже часто готують на свята. За смаком воно дуже схоже на жульен, тільки з креветок! Дуже смачно, ситно і просто! Всім раджу приготувати.

За вашим бажанням до креветок цілком можна додати мідії, кальмари і інші морепродукти. В любо випадку блюдо виходить дуже смачним і ситним!

  • Креветки - 300 грам
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Печериці - 100 грам
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 80 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Куркума - За смаком
Krevetki рагу - фото крок 1
1. Креветки відварити 3 хвилини, очистіть.
Krevetki рагу - фото крок 2
2. Часник і перець наріжте за бажанням.
Krevetki рагу - фото крок 3
3. У сковороді розтопіть масло, обсмажте креветки, додайте часник і обсмажуйте всі разом.
Krevetki рагу - фото крок 4
4. Печериці наріжте кубиком.
Krevetki рагу - фото крок 5
5. У сковороду додайте всі овочі, гриби, томатну пасту. Додати сіль, поперчіть. Обсмажуйте до випаровування рідини.
Krevetki рагу - фото крок 6
6. Перекладіть все в сковороду.
Krevetki рагу - фото крок 7
7. Посипте тертим сиром.
Krevetki рагу - фото крок 8
8. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 7 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти