Krevetki з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати креветки з маскарпоне в домашніх умовах. Вийде смачне і ситне, до того ж вельми оригінальне блюдо. Я рекомендую подавати його з пастою - дуже смачно!
Розповім, як приготувати креветки з маскарпоне в домашніх умовах. Мені здалося занадто нудно подавати тільки креветки з зеленим сирним соусом - і я вирішила доповнити їх відразу ж і гарніром. Думаю, так легше, адже вам можна за один раз в супермаркеті купити все необхідне, а не мучиться потім з тим, що ж подати як гарнір - сюди ж не кожна каша підійде, та й картопля буде виглядати не до місця. А ось паста - в самий раз!
- Макаронні вироби - 500 грам
- Креветки великі - 400 грам
- Шпинат - 300 грам
- Маскарпоне - 100 грам
- Цибуля - 200 грам
- Томати у власному соку - 100 грам
- Перець чилі - 50 грам (свіжий, сушений або в'ялений, але не мелений)
- Кедрові горішки - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль морська - 0.5 чайних ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
1. Обсмажити на оливковій олії цибулю, перець чилі, шпинат і мелений часник. А потім це все перемелює в кашку, додавши сік лимона, сіль і маскарпоне.
2. Окремо відварити пасту, відцідити і змішаємо з цим сирним соусом.
3. Залишилося тільки додати до пасти помідори, кедрові горішки і томати у власному соку. Прикрашаємо все це пишність заздалегідь відвареними в солоному окропі креветками.
4. Готово! Кличте всіх до столу!