Рецепт Млинці з маскарпоне фото

Млинці з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас в запасі є сирний сир"Маскарпоне" , то настійно рекомендую використовувати його в якості начинки до борошняних млинців. До таких млинців можна додати будь-яку солодку або прісну начинку.

Опис приготування:

Млинці з маскарпоне ви приготуєте за півгодинки. Якщо бажаєте, приправте такі млинці з маскарпоне сьомгою, зеленню, фруктами або ягодами. Млинці з маскарпоне можна подати на десерт, а можна подати як гарячого або закуски

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
  • Маскарпоне - 100-150 грам
  • Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
1
1. Спочатку - тісто. Всипте в високу миску борошно, додайте трохи цукру і ваніліну (по бажанню), ложку рослинної олії, вбийте одне яйце і, помішуючи, поступово введіть молоко кімнатної температури або воду. Заважайте віночком до утворення рідкого тіста без грудок.
2
2. Сковороду розігрійте на середньо-високому вогні зі шматочком масла. Влийте 3-4 столові ложки тесту, розлийте по сковороді, повертаючи її в різні боки. Смажте млинець з обох сторін по півхвилини з кожного.
3
3. Блін викладіть на тарілку, дозвольте йому злегка охолонути, потім змастіть маскарпоне. Якщо бажаєте, додайте будь-яку начинку і загорніть конвертиком, трикутником або трубочкою.
4
4. Готові млинці з маскарпоне викладіть на тарілку, присипте цукровою пудрою і подавайте. Млинці з маскарпоне готові! Смачного!

Схожі рецепти