Рецепт Bulochki з маскарпоне фото

Bulochki з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Молочні продукти , Сир , Цільнозернове борошно , Маскарпоне
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такі ароматні булочки на основі пшеничного цільнозерновий борошна сподобаються кожному. Лимон і вершковий сир маскарпоне ідеально поєднуються і наповнюють випічку своїм смаком. Спробуйте!

Опис приготування:

Для приготування я використовую 2 виду пшеничного борошна. Ви можете вибрати тільки один вид, на свій смак.

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
  • Дріжджі живі - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Борошно цільнозернове - 1, 5 склянки
  • Борошно пшеничне біла - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
  • Sиr маскарпоне - 100 грам
Bulochki з маскарпоне - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 2
У миску насипаємо 2 ложки цукру і кладемо дріжджі.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 3
Додаємо тепле молоко і трохи борошна. Все перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин в теплі.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 4
Опара підійшла.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 5
Насипаємо половину підготовленої борошна, сіль і додаємо рослинне масло. Все перемішуємо.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 6
Невеликими порціями підсипає борошно і замішуємо тісто. Збираємо тісто в грудку, накриваємо серветкою і залишаємо в теплі на 40 хвилин.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 7
Тісто підійшло.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 8
Тісто посипаємо борошном і розгортаємо тонким шаром.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 9
Посипаємо тісто цукром і додаємо цедру лимона. Можна додати кілька крапель лимонного соку.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 10
Звертаємо рулет і нарізаємо його поперек.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 11
Кожну заготовку притискаємо знизу і тісто добре защипувати, щоб цукор не витік під час запікання. Виходять трояндочки. Пелюстки троянд відкриваємо. Викладаємо булочки на деко покритий пекарської папером. Ми залишаємо в теплі на 15 хвилин. Потім ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку.
Випікаємо близько 20 хвилин.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 12
Булочки дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо. Теплі булочки змащуємо сиром маскарпоне.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 13
Коли сир покрив верхню частину, злегка скроплюємо булочки соком лимона і посипаємо цукровою пудрою.
Bulochki з маскарпоне - фото крок 14
Булочки з маскарпоне готові. Приємного чаювання.

Схожі рецепти