Брауні з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе найпопулярнішим американським десертом. Спробувавши це повітряне і ніжне ласощі, ви безсумнівно поліпшите настрій собі і своїм близьким.
Це тістечко напевно сподобається любителям шоколадної випічки. А вже з додаванням маскарпоне цей десерт придбає вишуканий смак і особливий аромат. Щоб спробувати Брауні з маскарпоне, вам необов'язково йти в дороге кафе. Я розповім вам, як зробити Брауні з маскарпоне будинку. Особливих складнощів в приготуванні цього солодкого дива немає. Кількість продуктів в рецепті розраховане на форму діаметром 25 см. Тісто приготувати дуже легко, найголовніше - при випічці не перетримати Брауні в духовці. Він повинен бути злегка вологим. Тому, коли будете пекти в перший раз - після 30 хвилин випічки перевіряйте готовність Брауні дерев'яною паличкою. Коли Браун готовий - паличка повинна бути не мокрою, але вологою. Ріжуть готовий Брауні, коли він охолоне. Прикрасити можна розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою. Щасти вам випічки!
- Маскарпоне - 250 грам
- Цукор - 10 Ст. Ложок(6 ложок - для шоколадної основи, 4 ложки - для шару з маскарпоне)
- Яйця - 4 штуки(3 штуки - для шоколадного шару, 1- для шару з маскарпоне)
- Вершкове масло - 160 грам(150 грам - в тісто, інше - для змащування форми)
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 4 Ст. Ложки