Рецепт Апетитний брауні фото

Апетитний брауні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Какао
Страви без випічки
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 9
Час приготування: 35 хв.

Цей рецепт брауни мені сподобався як жоден інший. Ділюся рецептиком і з вами! дивіться, як приготувати знежирений Брауні!

Опис приготування:

Для Брауні я використовувала темний какао (порошок), це і визначає кінцевий колір, якщо какао світлий, то Брауні вийде світло-коричневого кольору. Цей рецепт можна використовувати для інших десертів, наприклад, тортика у вигляді горщика з квітами, цей колір прекрасно замінить вам землю в горщику. А як на рахунок тортика для Хеллоуїна? Земляний колір буде дуже до речі. Та й просто вийде дуже смачний Брауні! пробуйте!

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 45 грам
  • Какао - порошок - 35 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Крем 10% - 60 грам
апетитний брауні - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, масло вершкове дістаньте з холодильника хвилин за 15, залиште на столі.
апетитний брауні - фото крок 2
2. Міксером збийте вершкове масло з цукром.
апетитний брауні - фото крок 3
3. Додайте сирі яйця і продовжуйте збивати на максимальних обертах до отримання кремоподібної маси.
апетитний брауні - фото крок 4
4. Готово. На цьому етапі можна додати ванільний цукор або екстракт.
апетитний брауні - фото крок 5
5. Покладіть какао, борошно, розпушувач. Перемішуйте міксером спочатку на малих обертах, потім на середніх.
апетитний брауні - фото крок 6
6. Введіть сметану і втрутився її в тісто міксером.
апетитний брауні - фото крок 7
7. Testo майже! Увімкніть духовку на 160 градусів, нехай прогрівається.
апетитний брауні - фото крок 8
8. Діаметр моєї форми 22 см, можна взяти (або навіть краще) квадратну 20*20 см. Застелите дно пергаментом, змастіть його маслом. Розподіліть тісто і відправте в духовку.
апетитний брауні - фото крок 9
9. Через 15 хвилин брауні готові, тільки не пересушити його, інакше буде сильно кришитися. Перевірте на готовність лучиною, якщо суха виходить - готово!
апетитний брауні - фото крок 10
10. Брауні прийнято поливати шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом. Я так і зробила, зварила глазур за улюбленим рецептом (пару ложок молока, шматочок вершкового масла, цукор і какао).
апетитний брауні - фото крок 11
11. Остиглий брауни поріжте квадратними шматочками або прямокутними. Пробуйте!

Схожі рецепти