Апетитний брауні
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт брауни мені сподобався як жоден інший. Ділюся рецептиком і з вами! дивіться, як приготувати знежирений Брауні!
Для Брауні я використовувала темний какао (порошок), це і визначає кінцевий колір, якщо какао світлий, то Брауні вийде світло-коричневого кольору. Цей рецепт можна використовувати для інших десертів, наприклад, тортика у вигляді горщика з квітами, цей колір прекрасно замінить вам землю в горщику. А як на рахунок тортика для Хеллоуїна? Земляний колір буде дуже до речі. Та й просто вийде дуже смачний Брауні! пробуйте!
- Вершкове масло - 75 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 45 грам
- Какао - порошок - 35 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Крем 10% - 60 грам
1. Підготуйте продукти, масло вершкове дістаньте з холодильника хвилин за 15, залиште на столі.
2. Міксером збийте вершкове масло з цукром.
3. Додайте сирі яйця і продовжуйте збивати на максимальних обертах до отримання кремоподібної маси.
4. Готово. На цьому етапі можна додати ванільний цукор або екстракт.
5. Покладіть какао, борошно, розпушувач. Перемішуйте міксером спочатку на малих обертах, потім на середніх.
6. Введіть сметану і втрутився її в тісто міксером.
7. Testo майже! Увімкніть духовку на 160 градусів, нехай прогрівається.
8. Діаметр моєї форми 22 см, можна взяти (або навіть краще) квадратну 20*20 см. Застелите дно пергаментом, змастіть його маслом. Розподіліть тісто і відправте в духовку.
9. Через 15 хвилин брауні готові, тільки не пересушити його, інакше буде сильно кришитися. Перевірте на готовність лучиною, якщо суха виходить - готово!
10. Брауні прийнято поливати шоколадною глазур'ю або розтопленим шоколадом. Я так і зробила, зварила глазур за улюбленим рецептом (пару ложок молока, шматочок вершкового масла, цукор і какао).
11. Остиглий брауни поріжте квадратними шматочками або прямокутними. Пробуйте!