Брауні з Америки
(покроковий рецепт з фото)
Смачний шоколадний десерт родом з Америки. Ці тістечка дуже люблять діти, та й рідко хто з дорослих відязикаться від такого ласощі. А приготувати Брауні дуже просто.
Хрустка цукрова скоринка, дивовижний смак і аромат - це все про американський Брауні. Ці тістечка давно популярні не тільки в Америці, але і у всьому світі. А приготувати американські Брауні в домашніх умовах зовсім нескладно. Сподіваюся, що цей рецепт американських Брауні з фото допоможе вам і ви здивуєте своїх рідних нової для них випічкою. Тістечка можна прикрасити розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою або просто подати з морозивом. Смачної і вдалою вам випічки!
- Чорний шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 100 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
Розтопити на водяній бані вершкове масло і шоколад. Перемішати.
За допомогою міксера збити протягом 2-3 хвилин яйця з цукром.
Ножем подрібнити горіхи і злегка підсушити на сухій сковороді на плиті.
У остигнула мясляно-шоколадну масу всипати борошно і ретельно перемішати.
Потім додаємо збиті з цукром яйця і акуратно перемішуємо до тих пір, поки суміш не стане однорідного кольору.
Включаємо духовку і розігріваємо до 200 градусів. Форма для випічки нам знадобиться невелика. Застеляємо дно форми папером для випічки і виливаємо наше тісто в форму. Випікаємо хвилин 25-30.
Брауні слід нарізати тільки тоді, коли він охолоне. І дуже гострим і тонким ножем.