Брауні з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спробувати воістину ніжний Брауні, то приготуйте його з
Квасолі. Що, що, таке можливо! Мінімум зусиль і шикарний результат. Беріть на замітку!
Для тих, хто тільки знайомитися з Брауні, зазначу, що у даної випічки, структура має ніжну, злегка вологу текстуру. Тому зазначеного часу в рецепті, цілком вистачає для пропікання вироби. І неодмінно витримаєте його трохи в формі.
- Квасоля - 400 грам (консервована)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 10 Ст. Ложок
- Какао-порошок - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколад - 50 грам (гіркий)
Підготуйте необхідні інгредієнти. З квасолі злийте рідину. Вага квасолі повинен бути 400 грам.
У глибокій чаші з'єднайте квасоля, яйця, цукор, какао, сіль і пробийте занурювальним блендером до однорідного стану.
Розтопіть разом масло і шоколад, перемішайте.
У квасоляну масу введіть шоколадно-масляну масу і розпушувач. Ще раз пробийте блендером. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Візьміть глибоку, прямокутну форму, змастіть маслом і вилийте в неї квасолеві тісто. Розрівняйте лопаткою. Поставте в гарячу духовку і випікайте 30 хвилин.
По закінченню часу, акуратно дістаньте форму з духовки і залиште в ній Брауні хвилин на 15. Після переверніть на блюдо або дошку.
Пиріг має ніжну структуру, тому його нарізку потрібно робити з великою акуратністю.
Смачного!