Брауні без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Брауні - американський супер шоколадний пиріг з вологою серединкою. В оригінальному рецепті використовуються яйця і вершкове масло, а я пропоную приготувати веганські варіант Брауні.
Крок з арахісової пастою і варенням можна пропустити, тоді у вас вийде класичний шоколадний Брауні. А всі подробиці, як приготувати Брауні без яєць, я розповім нижче. Виходить розкішний десерт, яким можна побалувати себе у свята.
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 125 грам
- Какао - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 110 мілілітрів
- Вода - 160 мілілітрів
- Ванільний сироп - 2-3 капель
- Арахісова паста - 2 Ст. Ложки
- Малинове варення - 2 Ст. Ложки
- Шоколад - За смаком
- Малина - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
Додайте воду, рослинне масло і ванільний сироп. Змішайте міксером до однорідної консистенції.
Перекладіть тісто в форму для випікання. Зверху чайною ложкою викладіть арахісову пасту і малинове варення в шаховому порядку.
Зубочисткою змішайте арахісову пасту і варення. Вставте зверху малину і шматочки шоколаду. Випікайте брауні 45 хвилин при температурі 160 градусів.
Брауні без яєць готовий, смачного!