Брауні апельсиновий
(покроковий рецепт з фото)
Шматочок шоколадного щастя з апельсиновим соусом - і ваш настрій робить стрибок вгору! Приготувати дуже легко, так чому ж не зробити приємність собі і близьким!
Доязикак - це смачно, швидко і дуже легко приготувати. Додайте в класичний рецепт брауни апельсин, і смак десерту заграє по-новому. Апельсин і шоколад - це дуже вдале і безпрограшна комбінація. Хочете дізнатися, як зробити Брауні апельсиновий? Рецепт Браун апельсинового з фото перед вами, читайте, вивчайте і готуйте. Хай щастить!
- Гіркий шоколад - 200 грам
- Цукор - 200 грам(2 столові ложки - в тісто, інше - на соус)
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Апельсин - 1 штука
- Коньяк, бренди - 30 грам
Розтоплюємо на водяній бані подрібнений шоколад і вершкове масло. Апельсин ретельно миємо й натираємо цедру на дрібній тертці.
Розмішуємо розтанули масло і шоколад, додаємо до них апельсинову цедру і вливаємо тонкою цівкою коньяк. Весь час помішувати! !!
Збиваємо яйця з цукром і додаємо до них борошно. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок.
Вливаємо яєчне тісто в шоколадну масу і добре перемішуємо, щоб тісто стало однорідного кольору.
Дно форми для випікання застилає папером для випічки і виливаємо наше тісто в форму. Випікаємо Брауні в розігрітій до 160 градусів духовці приблизно 12-15 хвилин. Готовий брауни повинен бути вологим всередині.
М'якоть апельсина нарізаємо шматочками, прибираємо кісточки, і збиваємо з цукром до отримання однорідної маси. Потім варимо-випаровуємо на сковорідці до тих пір, поки соус не стане густіти.
Дістаємо готовий Брауні, злегка охолоджуємо і розрізаємо на шматочки. Розкладаємо по тарілках і поливаємо апельсиновим соусом.