Ковбаски з цибулею і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Нескладне, яскраве і смачна страва я хочу запропонувати вашій увазі. Навчу вас готувати ковбаски з цибулею і перцем, смажені на сковороді. Відмінний варіант для обіду, вечері або перекусу.
Страву можна подавати як самостійне або доповнити яким-небудь гарніром, наприклад. Також овочі в поєднанні з ковбасками можуть стати чудовою ідеєю начинки для хот-догів. Для більшої соковитості я рекомендую також додати помідори, буде дуже здорово. Якщо ви любите прості і зрозумілі рецепти, то цей - для вас!
- Ковбаски - 5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Помідори - 2-3 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, орегано - За смаком
1. На сковороду капніть трішки олії і розігрійте. Викладіть ковбаски і обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін на сильному вогні.
2. Тим часом вимийте, обсушити, очистіть перці. Краще взяти різних кольорів, щоб страва була смачніше. Наріжте тонкими скибочками перець і цибулю.
3. Ковбаски акуратно зніміть, додайте масло і викладіть овочі. Зверху покладіть ковбаски. На середньому вогні смажте овочі до м'якості хвилин 5-6, акуратно помішуючи.
4. Після додайте нарізані кубиками помідори, сіль і спеції. Залиште нудитися ще на пару хвилин.
5. А після відразу ж подавайте ковбаски з цибулею і перцем як основне блюдо або в якості закуски.
Смачного!
Смачного!