Рецепт Ковбаски з цибулею і перцем фото

Ковбаски з цибулею і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Болгарський перець, Цибуля, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Нескладне, яскраве і смачна страва я хочу запропонувати вашій увазі. Навчу вас готувати ковбаски з цибулею і перцем, смажені на сковороді. Відмінний варіант для обіду, вечері або перекусу.

Страву можна подавати як самостійне або доповнити яким-небудь гарніром, наприклад. Також овочі в поєднанні з ковбасками можуть стати чудовою ідеєю начинки для хот-догів. Для більшої соковитості я рекомендую також додати помідори, буде дуже здорово. Якщо ви любите прості і зрозумілі рецепти, то цей - для вас!

  • Ковбаски - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Помідори - 2-3 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, орегано - За смаком
ковбаски з цибулею і перцем - фото крок 1
1. На сковороду капніть трішки олії і розігрійте. Викладіть ковбаски і обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін на сильному вогні.
ковбаски з цибулею і перцем - фото крок 2
2. Тим часом вимийте, обсушити, очистіть перці. Краще взяти різних кольорів, щоб страва була смачніше. Наріжте тонкими скибочками перець і цибулю.
ковбаски з цибулею і перцем - фото крок 3
3. Ковбаски акуратно зніміть, додайте масло і викладіть овочі. Зверху покладіть ковбаски. На середньому вогні смажте овочі до м'якості хвилин 5-6, акуратно помішуючи.
ковбаски з цибулею і перцем - фото крок 4
4. Після додайте нарізані кубиками помідори, сіль і спеції. Залиште нудитися ще на пару хвилин.
ковбаски з цибулею і перцем - фото крок 5
5. А після відразу ж подавайте ковбаски з цибулею і перцем як основне блюдо або в якості закуски.
Смачного!

Схожі рецепти