Шашлик з яловичини з цибулею і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з яловичини з цибулею і перцем не завжди виходить м'яким. Потрібно обов'язково брати молоду яловичину і довше маринувати її. Тоді результат буде відмінним. Спробуйте моє блюдо!
Шашлик з яловичини з цибулею і перцем потримайте півгодини при кімнатній температурі після того, як дістанете з холодильника після шостої години маринування (можна і довше), щоб рослинне масло прийшло в звичайну консистенцію. Якщо будете запікати шашлик з яловичини з цибулею і перцем на дерев'яних шпажках, то замочіть їх у воді на 15 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 850 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Склянка
- Лимонний сік - 1/2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
Підготувати продукти.
У мисці змішати масло, сік лимона, сіль, перець, часник тертий, кріп, лавровий лист.
М'ясо порізати на шматочки.
М'ясо замаринуйте і на 6 годин відправте в холодильник.
Овочі порізати кубиками великими.
М'ясо нанизайте на шпажки і запікайте, поливаючи маринадом.
Смачного!