Рецепт Шашлик з яловичини з цибулею і перцем фото

Шашлик з яловичини з цибулею і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Шашлик з яловичини з цибулею і перцем не завжди виходить м'яким. Потрібно обов'язково брати молоду яловичину і довше маринувати її. Тоді результат буде відмінним. Спробуйте моє блюдо!

Шашлик з яловичини з цибулею і перцем потримайте півгодини при кімнатній температурі після того, як дістанете з холодильника після шостої години маринування (можна і довше), щоб рослинне масло прийшло в звичайну консистенцію. Якщо будете запікати шашлик з яловичини з цибулею і перцем на дерев'яних шпажках, то замочіть їх у воді на 15 хвилин. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 850 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Склянка
  • Лимонний сік - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Кріп - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 1
Підготувати продукти.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 2
У мисці змішати масло, сік лимона, сіль, перець, часник тертий, кріп, лавровий лист.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 3
М'ясо порізати на шматочки.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 4
М'ясо замаринуйте і на 6 годин відправте в холодильник.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 5
Овочі порізати кубиками великими.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 6
М'ясо нанизайте на шпажки і запікайте, поливаючи маринадом.
шашлик з яловичини з цибулею і перцем - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти