Рецепт Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею фото

Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Моя сім'я дуже часто користується цим рецептом ковбасок, блюдо виходить дуже незвичайним, смачним і по-справжньому ситним. Обов'язково приготуйте такі ковбаски самостійно, вам сподобається!

Опис приготування:

Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею ідеальні і до вечері з будь-яким гарніром, і в якості закуски для дружньої компанії. Готуються ковбаски по-італійськи досить швидко і не вимагають багатьох зусиль. У приготуванні цієї страви особливу увагу приділіть спецій, вони надають ковбасок особливий смак і наближають до класичної італійської кухні. Далі читайте мій рецепт, як приготувати ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею.

  • Італійські ковбаски - 2-3 штук (сирі)
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Орегано сушений - 1 Чайна ложка
  • Біле вино - 60 мілілітрів
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я використовую невеликі сирі ковбаски в натуральній кишці, їх можна купити в будь-якому супермаркеті. Обсмажте ковбаски до рум'яності в невеликій кількості рослинного масла.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 2
Всі овочі наріжте: цибуля - півкільцями, солодкий перець - соломкою, а часник - тонкими пластинами або дрібними шматочками.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 3
Викладіть овочі на сковороду і пасеруйте до м'якості.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 4
Потім додайте всі спеції і влийте біле вино. Гасіть кілька хвилин.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 5
Ковбаски порізати на невеликі шматочки і відправте в сковороду до овочів. Накрийте кришкою і тушкуйте 5-7 хвилин. За цей час ковбаски наситяться ароматами овочів і вина, стануть ніжними і неймовірно смачними.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 6
Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею готові. Подавайте гарячими.
ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти