Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Моя сім'я дуже часто користується цим рецептом ковбасок, блюдо виходить дуже незвичайним, смачним і по-справжньому ситним. Обов'язково приготуйте такі ковбаски самостійно, вам сподобається!
Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею ідеальні і до вечері з будь-яким гарніром, і в якості закуски для дружньої компанії. Готуються ковбаски по-італійськи досить швидко і не вимагають багатьох зусиль. У приготуванні цієї страви особливу увагу приділіть спецій, вони надають ковбасок особливий смак і наближають до класичної італійської кухні. Далі читайте мій рецепт, як приготувати ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею.
- Італійські ковбаски - 2-3 штук (сирі)
- Вершкове масло - 40 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець солодкий - 1 штука
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Біле вино - 60 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я використовую невеликі сирі ковбаски в натуральній кишці, їх можна купити в будь-якому супермаркеті. Обсмажте ковбаски до рум'яності в невеликій кількості рослинного масла.
Всі овочі наріжте: цибуля - півкільцями, солодкий перець - соломкою, а часник - тонкими пластинами або дрібними шматочками.
Викладіть овочі на сковороду і пасеруйте до м'якості.
Потім додайте всі спеції і влийте біле вино. Гасіть кілька хвилин.
Ковбаски порізати на невеликі шматочки і відправте в сковороду до овочів. Накрийте кришкою і тушкуйте 5-7 хвилин. За цей час ковбаски наситяться ароматами овочів і вина, стануть ніжними і неймовірно смачними.
Ковбаски по-італійськи з перцем і цибулею готові. Подавайте гарячими.
Смачного!