Рецепт Капуста, маринована з перцем і цибулею фото

Капуста, маринована з перцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Болгарський перець , Цибуля , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Білокачанна капуста дуже корисна і містить багато вітамінів і мікроелементів, тому страви, до складу яких вона входить, потрібно їсти постійно. Дуже смачною виходить маринована капуста.

Опис приготування:

Не всім подобаються салати, приготовані з капусти, так як вона володіє специфічним запахом. Щоб від нього позбутися, можна додавати різні ароматні овочі і спеції, а також експериментувати з маринадами. Сьогодні хочу поділитися з вами своїм варіантом рецепта, як приготувати капусту, мариновану з перцем і цибулею. Дуже просте в приготуванні блюдо, яке володіє відмінним смаком, а також великою кількістю вітамінів. Завдяки болгарського перцю капуста набуває приємний аромат і смак, а цибуля надає трохи гостроти. У холодильнику зберігати таку мариновану капусту можна досить довго, вона не втратить свій смак і аромат. Добре використовувати цей салат як гарнір до м'яса і як доповнення до каші або картоплі. Я часто їм такий вітамінний салатик на вечерю просто з скибочкою чорного хліба. Приготуйте і ви ароматну і корисну мариновану капусту!

  • Капуста білокачанна - 2 кілограма
  • Перець солодкий - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Олія соняшникова - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 120 мілілітрів
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Цибулю очистіть від лушпиння. Всі овочі добре помийте, дайте стекти воді.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 2
Перець розрізати навпіл, видаліть у нього насіння і плодоніжки. Наріжте соломкою.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 3
Лук наріжте півкільцями.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 4
Білокачанну капусту дрібно наріжте за допомогою спеціальної терки або просто ножем.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 5
У каструлі або в глибокій мисці з'єднайте овочі. Потім додайте оцет і соняшникову олію.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 6
Всипте цукор, посоліть і добре перемішайте. Розкладіть по сухим баночках і відправте в холодильник. Капусту можна їсти приблизно через три дня, коли вона добре промаринуется.
капуста, маринована з перцем і цибулею - фото крок 7
Капуста, маринована з перцем і цибулею, готова. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти