Капуста, маринована з перцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Білокачанна капуста дуже корисна і містить багато вітамінів і мікроелементів, тому страви, до складу яких вона входить, потрібно їсти постійно. Дуже смачною виходить маринована капуста.
Не всім подобаються салати, приготовані з капусти, так як вона володіє специфічним запахом. Щоб від нього позбутися, можна додавати різні ароматні овочі і спеції, а також експериментувати з маринадами. Сьогодні хочу поділитися з вами своїм варіантом рецепта, як приготувати капусту, мариновану з перцем і цибулею. Дуже просте в приготуванні блюдо, яке володіє відмінним смаком, а також великою кількістю вітамінів. Завдяки болгарського перцю капуста набуває приємний аромат і смак, а цибуля надає трохи гостроти. У холодильнику зберігати таку мариновану капусту можна досить довго, вона не втратить свій смак і аромат. Добре використовувати цей салат як гарнір до м'яса і як доповнення до каші або картоплі. Я часто їм такий вітамінний салатик на вечерю просто з скибочкою чорного хліба. Приготуйте і ви ароматну і корисну мариновану капусту!
- Капуста білокачанна - 2 кілограма
- Перець солодкий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 400 грам
- Цукор - 80 грам
- Олія соняшникова - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 120 мілілітрів