Маринована капуста з часником і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солоні або мариновані овочі, то рецепт капусти з часником і перцем вам неодмінно стане в нагоді. Швидка закуска готується легко і просто. Беріть на замітку!
Маринована капуста - це прекрасна закуска і доповнення до будь-якого гарніру. З дешевих і доступних продуктів завжди можна приготувати смачну страву для всієї родини. З додаванням часнику і перцю, капуста стає більш ароматною і пікантною. Неодмінно скористайтеся таким рецептом!
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Перець солодкий - 100 грам
- Оцет 9% - 35 грам
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 250 грам
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 35 грам
Підготуйте інгредієнти для маринованої капусти з часником і перцем.
Капусту наріжте тонкими смужками за допомогою ножа або спеціальної терки-шинкування.
Очистіть перець від насіння і наріжте смужками.
Змішайте капусту з перцем в мисці або в каструлі.
Видавіть часник через прес і перемішайте.
Зваріть маринад. Для цього закип'ятіть воду, додайте цукор, сіль, масло і оцет. Перемішайте, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
Капусту з часником і перцем утрамбуйте в банки і залийте гарячим маринадом.
Закрийте кришками, дайте охолонути, після чого поставте в холодильник на 1-2 дня. Капуста промаринуется і буде смачною. Втім, таку капусту можна зберігати в холодильнику до 2-х тижнів. Приємного вам апетиту!