Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем на зиму фото

Маринована капуста з болгарським перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Як відомо, овочі - невід'ємна частина раціону харчування здорової людини. Пропоную рецепт чудової зимової заготовки, а точніше - маринованої капусти з болгарським перцем, морквою і буряком.

Приготуємо мариновану капусту з болгарським перцем на зиму. Рекомендую обов'язково використовувати повний овочевий набір (зазначений в інгредієнтах), як то кажуть - для повноти смаку. Буряк забарвить капусту, надавши їй красивий червонуватий відтінок. Мариновані овочі слід зберігати в прохолодному місці в скляній тарі. Хай щастить!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів
  • Вода - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Оцет столовий - 80 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком (перець і лавровий лист)
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 1
Всі овочі слід ретельно промити під холодною водою. Капусту тонко нашаткуйте. Болгарський перець очистіть від насіння і поріжте смужками. Буряк і моркву очищаємо і трьом на середній тертці.
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 2
Перемішайте всі овочі.
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 3
Кип'ятимо воду з цукром, спеціями, сіллю і соняшниковою олією. Потрібно, щоб цукор повністю розчинився.
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 4
Відразу ж заливаємо маринадом овочі. Перемішуємо.
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 5
Залиште заготовку при кімнатній температурі на 3-4 годину.
маринована капуста з болгарським перцем на зиму - фото крок 6
Готову закуску розкладіть по чистим скляних баночках, зверху влийте маринад. Зберігайте в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти