Квашена капуста з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста з болгарським перцем - це дуже приємна хрустка закуска, яку дуже легко приготувати. Ось рецепт, сподіваюся у вас все вийде!
Квашена капуста з болгарським перцем виходить хрусткою і дуже смачною. Це відмінна закуска для особливих випадків і на кожен день. Маринад вариться так: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перець і лавровий лист, коли цукор і сіль розчиняться, відставити і влити оцет. Капуста заливається гарячим розсолом. Все інше - в рецепті. Успіхів і приємного апетиту!
- Капуста - 3 кілограма (коб)
- Перець - 4 штуки
- Морква - 5-6 штук
- Часник - 1 штука (головка)
- Вода - 1, 5 L (маринад)
- Цукор - 1 Склянка (маринад)
- Оцет 9% - 1, 5 склянки (маринад)
- Сіль - 3 Ст. Ложки (маринад)
- Перець горошок - 10 штук (маринад)
- Лавровий лист - 5 штук (маринад)
Капусту крупно нарізати, перець і моркву брусочками. Часник почистити.
Скласти шарами в каструлю і залити киплячим маринадом. Придавити гнітом.
Через два дні капуста готова. Розкласти по банках і зберігати в прохолодному місці. Смачного!