Рецепт Квашена капуста з болгарським перцем фото

Квашена капуста з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Заготовки, Квашення

Квашена капуста з болгарським перцем - це дуже приємна хрустка закуска, яку дуже легко приготувати. Ось рецепт, сподіваюся у вас все вийде!

Квашена капуста з болгарським перцем виходить хрусткою і дуже смачною. Це відмінна закуска для особливих випадків і на кожен день. Маринад вариться так: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перець і лавровий лист, коли цукор і сіль розчиняться, відставити і влити оцет. Капуста заливається гарячим розсолом. Все інше - в рецепті. Успіхів і приємного апетиту!

  • Капуста - 3 кілограма (коб)
  • Перець - 4 штуки
  • Морква - 5-6 штук
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Вода - 1, 5 L (маринад)
  • Цукор - 1 Склянка (маринад)
  • Оцет 9% - 1, 5 склянки (маринад)
  • Сіль - 3 Ст. Ложки (маринад)
  • Перець горошок - 10 штук (маринад)
  • Лавровий лист - 5 штук (маринад)
квашена капуста з болгарським перцем - фото крок 1
Капусту крупно нарізати, перець і моркву брусочками. Часник почистити.
квашена капуста з болгарським перцем - фото крок 2
Скласти шарами в каструлю і залити киплячим маринадом. Придавити гнітом.
квашена капуста з болгарським перцем - фото крок 3
Через два дні капуста готова. Розкласти по банках і зберігати в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти