Рецепт Капуста з болгарським перцем фото

Капуста з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Капуста , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря , Обід на швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт приготування капусти з болгарським перцем - простого, корисного і дуже смачного салату. Особливо актуально влітку, але цілком здійсненно в будь-який час року!

Опис приготування:

Цей нехитрий овочевий салат - справжнє джерело корисних для організму речовин - одного вітаміну С в ньому ого-го скільки! Незважаючи на те, що продукти самі що ні на є доступні, виглядає він красиво, яскраво, святково: для урочистого застілля він, може бути, і простота, але для недільного сімейного обіду або швидкого перекусу по ходу дня цілком підходить.

Так що дізнатися, як приготувати капусту з болгарським перцем, дуже навіть варто!

  • Капуста - 0, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лук червоний - 0, 5-1 штуки
  • Петрушка свіжа - 20 грам
  • Кріп свіжий - 20 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Цукор - За смаком
капуста з болгарським перцем - фото крок 1
Капусту очистити від верхніх пошкоджених листя і грубих частин, дрібно нашаткувати.
капуста з болгарським перцем - фото крок 2
Перетерти з сіллю - якщо капуста молода, то зовсім трохи.
капуста з болгарським перцем - фото крок 3
Болгарський перець вимити, видалити плодоніжки і насіння, нарізати тонкими смужками.
капуста з болгарським перцем - фото крок 4
Лук очистити і нарізати півкільцями.
капуста з болгарським перцем - фото крок 5
Видавити сік з половинки лимона.
капуста з болгарським перцем - фото крок 6
Збити лимонний сік з маслом, цукром і перцем.
капуста з болгарським перцем - фото крок 7
Зелень вимити, обсушити й подрібнити.
капуста з болгарським перцем - фото крок 8
Змішати всі інгредієнти в досить глибокому посуді. Заправити, перемішати і прибрати в холодильник на півгодини.
Викласти в салатник і подати на стіл!

Схожі рецепти