Капуста з перцем болгарським
(покроковий рецепт з фото)
Легке вітамінне блюдо стане відмінним доповненням до обіду або самостійною стравою на вечерю. Красива і яскрава, капуста з перцем болгарським прикрасить ваш стіл в будь-який час року.
Цей салат не дуже підходить для урочистих святкових обідів, але він заслуговує на особливу увагу, так як містить багато вітамінів, корисних для нашого організму. Але не тільки цим корисний цей салат, адже своїм виглядом він піднімає настрій, особливо в холодні зимові дні. Простий рецепт приготування капусти з болгарським перцем не відніме у вас багато часу, тому його варто приготувати.
1. Нарізаємо капусту. Можна взяти і звичайну, білокачанну і китайську - кому яка більше подобається, або яка є в наявності.
2. Своїм та очищаємо перець. Нарізаємо кубиками, смужками - як вам завгодно.
3. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.
4. Змішуємо капусту і перець, поливаємо рослинним маслом і соком лимона, солимо.
5. Посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!
- Капуста - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Зелень - 20 грам (будь-яка - Зелена цибуля, кріп, петрушка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Нарізаємо капусту. Можна взяти і звичайну, білокачанну і китайську - кому яка більше подобається, або яка є в наявності.
2. Своїм та очищаємо перець. Нарізаємо кубиками, смужками - як вам завгодно.
3. Зелень миємо й дрібно нарізаємо.
4. Змішуємо капусту і перець, поливаємо рослинним маслом і соком лимона, солимо.
5. Посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!