Кебаб (найпростіший рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт присвячений любителям м'яса. Сьогодні я розповім вам, як приготувати кебаб (найпростіший рецепт). Перською мовою "кебаб" означає смажене м'ясо, відрізняється воно способом приготування.
Готовий кебаб подавайте з салатом з помідорів з часником і лавашем. Як добавки відмінно підійде сливовий соус, ткемалі або аджика. Якщо готуєте кебаб будинку, то можете подати на гарнір рис. Такий прекрасний вечеря обов'язково порадує ваших близьких і підкреслить ваше кулінарну майстерність.
Смачного!
- Курдючное сало - 100 грам
- Мелений перець - 1 Чайна ложка
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 4 штуки
- Фарш з баранини - 1 кілограм
1
Цибулю очистіть і перейдіть в м'ясорубці з половиною порції сала. Решта сало наріжте дрібними шматками.
2
У мисці змішайте фарш, приправьте перцем, сіллю, базиліком, додайте цибулю з прокручене салом. Добре все перемішайте, накрийте плівкою і поставте на 1 час в холодильник.
3
Потім з фаршу сформуйте ковбаски довжиною 14 см, проклавши посередині шматочки сала, і одягніть на шампур або шпажки.
4
Смажте кебаб на мангалі або сковороді 20 хвилин до готовності.